Netflix maakt releasedatum vijfde seizoen 'Elite' bekend

Karen Luiken-15 maart 2022 om 17:00

Keek je al uit naar de lente? Dat ga je na het lezen van dit bericht alleen nog maar meer doen. Hoe druk je het ook gaat krijgen met het inhalen van alle gemiste feestjes en terrasjes: zorg ervoor dat je op 8 april niets te doen hebt. Dat is namelijk de dag waarop het nieuwe seizoen van ‘Elite’ op Netflix verschijnt.

‘Geen regels. Geen labels. Geen controle. Elite seizoen 5 is te zien vanaf 8 april’, schrijft Netflix in een aankondiging op Facebook. Fans reageren laaiend enthousiast. “Omg, omg, omg”, klinkt het in de comments. En ook: “Kan niet wachten.”

In het vierde seizoen passeerden de nodige break-ups, hook-ups en een (bijna-)moord de revue. Details over het vijfde seizoen zijn er nog niet, maar we weten inmiddels wel dat kijkers het zonder Miguel Bernardeau moeten doen. Die acteur, beter bekend als Guzman, is namelijk gestopt met de serie.

Na het vijfde seizoen kunnen liefhebbers zich ook alvast gaan opmaken voor het zesde. Dat is namelijk ook al aangekondigd.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer