Camila Cabello deelt nieuw album tijdens TikTok-concert

Karen Luiken-15 maart 2022 om 16:36

Camila Cabello heeft iets leuks in petto voor haar fans. De zangeres presenteert binnenkort haar nieuwe album ‘Familia’ en doet dat op een bijzondere manier. Ze zal haar nummers ten gehore brengen tijdens een concert dat via haar TikTok-kanaal wordt uitgezonden.

“Ik heb een concert gefilmd met al mijn nieuwe nummers van mijn aankomende album Familia”, schrijft Camila bij een aankondiging op social media. “Ik kan niet wachten tot jullie het te horen krijgen.”

Het concert wordt op 7 april uitgezonden, het album wordt een dag later gelanceerd. Onder meer haar nieuwe liedjes ‘Bam Bam’ en ‘Don’t Go Yet’ zullen erop staan.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Dimitri Vegas en Like Mike stoppen met shows in Sportpaleis

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 11:21

Al sinds 2013 zetten Dimitri Vegas en Like Mike het Antwerpse Sportpaleis geregeld in vuur en vlam met hun zotte shows, maar daar komt na dit jaar een einde aan. Op 16 en 17 december brengen ze er hun laatste shows.

“We gaan alles uit de kast halen om Antwerpen op zijn grondvesten te doen daveren”, klinkt het in een persbericht dat ’s werelds bekendste dj-duo uitstuurde. Hun geplande shows op vrijdag 16 en zaterdag 17 december gaan gewoon door, maar zullen dus effectief de laatste shows zijn in het Antwerpse Sportpaleis.

Tickets zijn nu alvast te koop via de website van Live Nation. Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer