Camila Cabello deelt nieuw album tijdens TikTok-concert

Karen Luiken-15 maart 2022 om 16:36

Camila Cabello heeft iets leuks in petto voor haar fans. De zangeres presenteert binnenkort haar nieuwe album ‘Familia’ en doet dat op een bijzondere manier. Ze zal haar nummers ten gehore brengen tijdens een concert dat via haar TikTok-kanaal wordt uitgezonden.

“Ik heb een concert gefilmd met al mijn nieuwe nummers van mijn aankomende album Familia”, schrijft Camila bij een aankondiging op social media. “Ik kan niet wachten tot jullie het te horen krijgen.”

Het concert wordt op 7 april uitgezonden, het album wordt een dag later gelanceerd. Onder meer haar nieuwe liedjes ‘Bam Bam’ en ‘Don’t Go Yet’ zullen erop staan.

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Zien: Michael Amani & Jonatan Medart lanceren track 'Wajow'

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 17:53

DJ Michael Amani en TikTokker/content creator Jonatan Medart hebben samen een nieuwe vette track gedropt!

De twee werkten eerder al samen, zo'n jaar geleden, voor 'Het 2021 Lied', dat ook op veel positieve reacties kon rekenen.

'Wajow", hun gloednieuwe collab, werd woensdagmiddag gedropt op YouTube, mét videoclip die geshoot werd in de Smile Safari. Qua vibe kan je het vergelijken met een propere versie van 'Drank & Drugs'.

Beluister 'm hieronder:

Ontdek meer