Justin Bieber in paniek door ziekenhuisbezoek Hailey

Karen Luiken-15 maart 2022 om 16:40

Justin Bieber is zich kapot geschrokken toen zijn vrouw Hailey afgelopen week naar het ziekenhuis moest worden gebracht vanwege een bloedstolsel in haar hersenen. Een bron vertelt tegen People dat de zanger in blinde paniek was.

Hailey zat donderdag met Justin aan de ontbijttafel toen ze beroerte-achtige symptomen kreeg. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en kreeg daar alle hulp die ze nodig had. “Er was veel paniek toen het gebeurde”, zegt een insider. “Justin sms’te iedereen die hij kende en vroeg hen om voor haar te bidden. Hij week nooit van haar zijde.”

Justin zei dat hij alles wilde doen wat nodig was. “Hij wilde de beste medische behandeling. Hij zou alles hebben gedaan om haar te helpen. Het was een moment voor beiden om herinnerd te worden aan de sterfelijkheid en zich te concentreren op de dingen die er écht toe doen.”

Het besef dat Hailey zijn rots in de branding is, is bij Justin extra hard binnen gekomen door wat er gebeurd is. “Hij realiseert zich dat hij haar elke dag opnieuw moet waarderen”, vervolgt de bron. “Het heeft hem wakker geschud.”

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer