Justin Bieber in paniek door ziekenhuisbezoek Hailey

Karen Luiken-15 maart 2022 om 16:40

Justin Bieber is zich kapot geschrokken toen zijn vrouw Hailey afgelopen week naar het ziekenhuis moest worden gebracht vanwege een bloedstolsel in haar hersenen. Een bron vertelt tegen People dat de zanger in blinde paniek was.

Hailey zat donderdag met Justin aan de ontbijttafel toen ze beroerte-achtige symptomen kreeg. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en kreeg daar alle hulp die ze nodig had. “Er was veel paniek toen het gebeurde”, zegt een insider. “Justin sms’te iedereen die hij kende en vroeg hen om voor haar te bidden. Hij week nooit van haar zijde.”

Justin zei dat hij alles wilde doen wat nodig was. “Hij wilde de beste medische behandeling. Hij zou alles hebben gedaan om haar te helpen. Het was een moment voor beiden om herinnerd te worden aan de sterfelijkheid en zich te concentreren op de dingen die er écht toe doen.”

Het besef dat Hailey zijn rots in de branding is, is bij Justin extra hard binnen gekomen door wat er gebeurd is. “Hij realiseert zich dat hij haar elke dag opnieuw moet waarderen”, vervolgt de bron. “Het heeft hem wakker geschud.”

Johnny Depp keert dan toch terug voor nieuwe 'Pirates'-film

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:38

Het leek er even op dat we geen nieuwe 'Pirates'-film moesten verwachten, laat staan de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar nu is er toch terug hoop!

Vijf jaar na de laatste 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', keert acteur Johnny Depp waarschijnlijk toch terug als de iconische Captain Jack Sparrow. Dat beweren verschillende bronnen...

De bronnen bevestigen dat de acteur is ingepland voor een proefopname in het Verenigd Koninkrijk in februari. Dat weten de bronnen door een call sheet die gelekt is...

Fingers crossed dat het nieuws ook snel bevestigd wordt!

Deze deelnemer hoopt op terugkeer in EOTB

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:40

Oude bekenden maken regelmatig opnieuw hun opwachting in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Kijk bijvoorbeeld naar Harrie Snijders, aka Harrie de hengst, die al meerdere seizoenen op zijn naam heeft staan. Maar ook Lynn hoopt in het vervolg een keertje terug te mogen keren. Dat zegt ze in een interview met Grazia.

Lynn omschrijft haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ als een superleuke ervaring. “Ik heb de tijd van mijn leven gehad”, zegt ze. “Ik had alleen onderschat hoe heftig de haatberichten zouden zijn, daar heb ik het wel lastig mee gehad.”

Toch zouden die berichtjes haar er niet van weerhouden om nog een keer mee te doen, mocht ze die kans ooit krijgen. “Als er een nieuw seizoen van 'Ex on the Beach' komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen.”

Ontdek meer