Win een duo festivalcheque voor Balaton op onze TAGMAG Après-Ski XXL party!

Lola Obasuyi Van Acker-15 maart 2022 om 14:00

Niet op skivakantie kunnen gaan dit jaar? Niet getreurd want TAGMAG brengt de beste après-ski party tot bij jou! Nu donderdag, op 17 maart, gaan we knallen in de Vooruit in Gent met onder andere Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, De Bromeo's en Jamie-Lee Six & Louis XIV

WIN WIN WIN!

Maar nog meer goed nieuws! Iedereen die verkleed komt donderdag, maakt kans op een duo festivalcheque voor het zomerse muziekfestival 'Balaton' in Hongarije! Dus, trek je mooiste lederhosen aan en kom met ons een feestje bouwen!

Let wel op, de allerlaatste tickets vliegen de deur uit. Wil jij er nog bij zijn? Bestel dan nog snel HIER je tickets.

Happy Hour

Heb jij al je tickets besteld? Super! Kom dan zeker naar de happy hours tussen 22u en 00u en krijg twee pintjes voor de prijs van een!

Alle betalingen op de après-ski party zullen gebeuren via Bonsai. Voor elke 10 betalingen die je met Bonsai doet, planten ze een boom.

Tchüss!

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Alan Walker geeft show in Lotto Arena

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:55

Alan Walker heeft een nieuwe wereldtournee aangekondigd. De Noorse artiest, met meer dan 15 miljard audio- en videostreams wereldwijd, bezoekt dit jaar nog verschillende landen. België ontbreekt gelukkig niet en is op zaterdag 1 oktober aan de beurt.

De wereldberoemde dj zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met een poging om de genres EDM en filmmuziek met elkaar te combineren. Zonder enige verwachting besloot hij enkele van zijn producties online te zetten. Met succes: de tracks werden wereldwijd miljoenen keer beluisterd via YouTube en Spotify. Het was een vocalremake van één van die tracks, ‘Faded’, die uiteindelijk in 2015 tot zijn grote doorbraak leidde.

De Belgische show van Alan Walker vindt plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 13 mei verkrijgbaar om 10 uur via de website van Live Nation.

Ontdek meer