'Love is Blind'-ster Shaina verloofd

Karen Luiken-15 maart 2022 om 06:33

Shaina Hurley is opnieuw verloofd. Dit keer met een man waar ze wél de rest van haar leven mee wil delen. De ‘Love is Blind’-ster said yes tegen haar vriend Christos Lardakis.

Het huwelijksaanzoek werd afgelopen donderdag gedaan. De lovebirds zijn van plan om deze zomer in Griekenland te trouwen.

“Shaina is verloofd”, zegt een bron volgens People. “Ze is al bijna een jaar aan het daten met Christos en is nog nooit zo gelukkig geweest. Hij heeft aan haar zijde gestaan tijdens het hele ‘Love is Blind’-drama.”

Het is al de derde verloving voor Shaina. Tijdens ‘Love is Blind’ verloofde ze zich met Kyle Abrams, maar dat liep op niets uit. Shaina besloot de relatie nog voor de huwelijksceremonie te verbreken en verliet de show.

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer