Zien: Nike onthult nieuwe 'La Ville Lumière'-sneaker

Dieter Blarinckx-14 maart 2022 om 18:43

Sneakerfans, deze is voor jullie! Nike heeft namelijk zopas zijn allernieuwste vrouwensneaker aangekondigd. Aangezien de populaire Air Max 1 dit jaar 35 jaar wordt, brengt Nike een nieuwe, superette variant op de markt: de 'La Ville Lumière'-sneaker.

Wat meteen opvalt aan deze nieuwe sneaker is de reflecterende, regenboog-achtige shine die de schoen heeft. Het silhouet houdt natuurlijk vast aan het traditionele en populaire Air Max 1-model.

Deze sneakers zijn exclusief voor Europa en droppen op 26 maart. Ze zullen dan exclusief te koop zijn via de webshop of in de winkels van Nike zelf.

1
2

Zayn Malik komt met eigen kledinglijn

Dieter Blarinckx-19 juni 2022 om 10:47

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik heeft via instagram laten weten dat hij met zijn eigen kledingcollectie, Paynt By Zayn, op de proppen komt!

De 29-jarige Britse zanger heeft voor het eerst een eigen kledinglijn gedropt. De Paynt By Zayn-collectie bestaat uit kleurrijke hoodies, shirts, broeken en zelfs beanies. Het gaat om een limited sale, dus snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de hele collectie en de prijzen? Hier kan je alle info terugvinden!

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer