Alligator Loki krijgt eigen spin-off naast Loki

Dieter Blarinckx-14 maart 2022 om 18:35

Vorig jaar maakten Marvel-fans van over de hele wereld voor het eerst kennis met de verschillende Loki-varianten in de serie ‘Loki’. Eéntje van die varianten was Alligator Loki, een variant van Loki uit een ander universum. En dat personage bleek zó populair te zijn, dat Marvel Comics hem een eigen spin-off geeft!

Alligor Loki zal de hoofdfocus zijn van de nieuwe Infinity Comic, met held Thor aan zijn zijde. In totaal zal de comicserie zo’n 12 delen bevatten.

“Thor heeft zijn hele leven maar één broer gekend, Loki. Bij iedereen bekend als achterbaks, sluw en sluw! Maar een nieuwe Loki staat klaar om zijn plaats in te nemen. Hij is misschien kleiner, hij is misschien schattiger, en... een alligator?! Maar laat je niet misleiden, Alligator Loki heeft dezelfde eigenschappen als zijn menselijke tegenhanger en is klaar om in de problemen te komen!” klinkt het in het statement van Marvel Comics.

Het eerste deel van deze nieuwe comic, is nu verkrijgbaar via Marvel Unlimited!

Charli XCX annuleert optreden in Brussel

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:18

Slecht nieuws voor fans die vanavond naar het optreden van Charli XCX in Brussel zouden gaan. De show gaat niet door omdat de zangeres last heeft van stemproblemen.

Behalve het optreden in Brussel cancelt Charli XCX ook de show die ze morgen in Utrecht zou geven. “Ik vind het verschrikkelijk om te moeten melden dat ik zowel mijn show in Brussel als in Utrecht moet afzeggen. Ik ben mijn stem kwijt en ook al doe ik alles om ‘m terug te laten keren, niks werkt”, aldus Charli XCX.

De zangeres moet de komende tijd zoveel mogelijk rust nemen om ervoor te zorgen dat haar stem weer normaal wordt. “Ik zou willen dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk op dit moment. Het spijt me zo erg dat ik jullie moet teleurstellen. Ik keek heel erg uit naar deze twee Europese shows.”

Makers 'Stranger Things' doen geheimzinnig over spin-off

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:05

Eerder dit jaar werden fans van ‘Stranger Things’ verrast met het nieuws dat er een spin-off komt van de succesvolle Netflix-serie. Matt en Ross Duffer, makers van de show, hebben al een idee waar die over moet gaan. Maar de plannen worden met helemaal niemand gedeeld.

“We hebben wel een idee voor een spin-off waar we super enthousiast over zijn”, aldus de broers volgens Variety. “Maar we hebben het nog tegen niemand verteld. Laat staan dat we al iets op papier hebben gezet.”

Hoewel de breinen achter ‘Stranger Things’ heel geheimzinnig doen, zeggen ze wel dít: “We denken dat iedereen - inclusief Netflix - verrast zal zijn als ze het concept horen. Het is heel, heel anders.”

Ze onthullen dat er één persoon is die inmiddels heeft geraden waar de plannen over gaan. En dat is niemand minder dan Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in 'Stranger Things'. “Op de een of andere manier heeft Finn Wolfhard, die een slimme jongen is, correct geraden waar het over zou gaan. Maar afgezien van Finn weet niemand anders het.”

Ontdek meer