Alligator Loki krijgt eigen spin-off naast Loki

Dieter Blarinckx-14 maart 2022 om 18:35

Vorig jaar maakten Marvel-fans van over de hele wereld voor het eerst kennis met de verschillende Loki-varianten in de serie ‘Loki’. Eéntje van die varianten was Alligator Loki, een variant van Loki uit een ander universum. En dat personage bleek zó populair te zijn, dat Marvel Comics hem een eigen spin-off geeft!

Alligor Loki zal de hoofdfocus zijn van de nieuwe Infinity Comic, met held Thor aan zijn zijde. In totaal zal de comicserie zo’n 12 delen bevatten.

“Thor heeft zijn hele leven maar één broer gekend, Loki. Bij iedereen bekend als achterbaks, sluw en sluw! Maar een nieuwe Loki staat klaar om zijn plaats in te nemen. Hij is misschien kleiner, hij is misschien schattiger, en... een alligator?! Maar laat je niet misleiden, Alligator Loki heeft dezelfde eigenschappen als zijn menselijke tegenhanger en is klaar om in de problemen te komen!” klinkt het in het statement van Marvel Comics.

Het eerste deel van deze nieuwe comic, is nu verkrijgbaar via Marvel Unlimited!

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer