Bevestigd: 'Puss in Boots 2' in de maak!

Dieter Blarinckx-14 maart 2022 om 18:19

Wie opgroeide met de 'Shrek'-films, herinnert zich vast en zeker nog wel het personage van Antonio Banderas, de Gelaarsde Kat (Puss in Boots in het Engels). Dat personage bleek zó populair dat de rosse kat in 2011 zijn eerste eigen film kreeg. Al jaren gingen er roddels de ronde over een mogelijk vervolg, en daar is nu meer nieuws over!

Als we de roddels en IMDb mogen geloven, komt er dit jaar nog een vervolg op de populaire animatiefilm. In 'Puss in Boots: The Last Wish' gaat de Gelaarsde Kat op zoek naar 'The Last Wish' om zo zijn negen kattenlevens terug te (her)activeren.

Naast Antonio Banderas en Selma Hayek, zijn nu ook Florence Pugh en Olivia Colman aan boord gesprongen om hun stem te verlenen aan een van de karakters.

Een exacte releasedatum, trailer of poster blijven helaas nog uit.

Dus stay tuned!

TAGMAG

Dit is de eerste trailer van de nieuwe 'Transformers'-film

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:24

Optimus Prime en Bumblebee zijn helemaal terug van weggeweest in de gloednieuwe film in de ‘Transformers’-franchise: ‘Rise of the Beasts’.

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga speelt zich af in de jaren ’90 en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons.

Naast de bekende personages Optimus Prime en Bumblebee, zien we ook een heleboel nieuwe machines de revue passeren in de eerste trailer. Zo zien we namelijk allerlei nieuwe soorten transformers die gebaseerd zijn op dieren. De meest opvallende hiervan is de gorilla-achtige Optimus Primal.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ zal aankomende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer