Bobbejaanland gaat Indiana River make-over geven

Dieter Blarinckx-14 maart 2022 om 18:16

Groot nieuws uit het Belgische pretparkcircuit want Bobbejaanland heeft zopas aangekondigd dat ze een van hun meest geliefde attracties een totale make-over gaan geven. Na 32 jaar krijgt de waterbaan Indiana River een nieuw thema. As we speak liggen er nog drie mogelijke nieuwe scenario’s op tafel.

Eén ding staat duidelijk vast: deze winter sluit Indiana River voor een grondige make-over. Die make-over kan nog verschillende vormen aannemen: een gevaarlijke vulkaan, een Scandinavisch stadje met een mysterieuze fabriek of een middeleeuws festival met een strijdarena. Bobbejaanland onderzoekt momenteel zélf wat hun klanten het liefst zouden willen, via een enquete.

“We geloven dat we het park met deze upgrade een enorme kwaliteitsimpuls kunnen geven. We staan 100 procent achter de beslissing en we zijn blij dat we er de kans voor krijgen”, klinkt het bij Bobbejaanland.

Hebben: pretpark verkoopt onderdelen van populaire attractie

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 16:56- Foto:

Dreyton Manor

Pretparkfans, deze is voor jullie! Het Engelse pretpark Drayton Manor verkoopt namelijk enkele onderdelen van hun populaire valtoren Apocalypse.

Op 30 oktober viel de Apocalypse voor het laatst naar beneden, want de attractie sluit onherroepelijk de toegangspoortjes. De attractie maakt plaats voor iets nieuws, dus verkoopt het park nu enkele onderdelen van die oude attractie.

Zo’n dertig elementen uit Apocalypse worden nu online verkocht. Het gaat om decorstukken, informatieborden, zittingen, panelen en bagagebakken. Prijzen variëren tussen, de 58 en 1.160 euro. Bieden is niet mogelijk, want ze geven duidelijk aan met vaste prijzen te werken.

Wie interesse heeft in zo’n uniek souvenir, mag vrijblijvend mailen naar retail@draytonmanor.co.uk. De souvenirafdeling stuurt dan een digitale catalogus met de artikelen die nog beschikbaar zijn.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Ontdek meer