Bobbejaanland gaat Indiana River make-over geven

Dieter Blarinckx-14 maart 2022 om 18:16

Groot nieuws uit het Belgische pretparkcircuit want Bobbejaanland heeft zopas aangekondigd dat ze een van hun meest geliefde attracties een totale make-over gaan geven. Na 32 jaar krijgt de waterbaan Indiana River een nieuw thema. As we speak liggen er nog drie mogelijke nieuwe scenario’s op tafel.

Eén ding staat duidelijk vast: deze winter sluit Indiana River voor een grondige make-over. Die make-over kan nog verschillende vormen aannemen: een gevaarlijke vulkaan, een Scandinavisch stadje met een mysterieuze fabriek of een middeleeuws festival met een strijdarena. Bobbejaanland onderzoekt momenteel zélf wat hun klanten het liefst zouden willen, via een enquete.

“We geloven dat we het park met deze upgrade een enorme kwaliteitsimpuls kunnen geven. We staan 100 procent achter de beslissing en we zijn blij dat we er de kans voor krijgen”, klinkt het bij Bobbejaanland.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer