Bobbejaanland gaat Indiana River make-over geven

Dieter Blarinckx-14 maart 2022 om 18:16

Groot nieuws uit het Belgische pretparkcircuit want Bobbejaanland heeft zopas aangekondigd dat ze een van hun meest geliefde attracties een totale make-over gaan geven. Na 32 jaar krijgt de waterbaan Indiana River een nieuw thema. As we speak liggen er nog drie mogelijke nieuwe scenario’s op tafel.

Eén ding staat duidelijk vast: deze winter sluit Indiana River voor een grondige make-over. Die make-over kan nog verschillende vormen aannemen: een gevaarlijke vulkaan, een Scandinavisch stadje met een mysterieuze fabriek of een middeleeuws festival met een strijdarena. Bobbejaanland onderzoekt momenteel zélf wat hun klanten het liefst zouden willen, via een enquete.

“We geloven dat we het park met deze upgrade een enorme kwaliteitsimpuls kunnen geven. We staan 100 procent achter de beslissing en we zijn blij dat we er de kans voor krijgen”, klinkt het bij Bobbejaanland.

Dit zijn de studenten van 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-27 augustus 2024 om 10:52

Bye bye Jeanne, hello Barbara Sarafian! In het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ neemt de actrice een academiejaar lang 7 studenten onder haar vleugels. Barbara woont 10 maanden met hen op kot en begeleidt hen door de ups en downs van het studentenleven, van liefdesverdriet en examenstress tot groeipijnen en feestjes. Maak alvast kennis met de studenten hieronder.

Jitse, Ternat

De 20-jarige Jitse is een sociale, ondernemende en behulpzame jongeman uit Ternat. Zijn vrije tijd spendeert hij vooral in de fitness en als fervent supporter van Anderlecht mist hij liever geen enkele match. Hoewel hij plichtsbewust zijn studies bedrijfsmanagement volgt, drukt zijn liefde voor het uitgaansleven soms wel een stempel op zijn cijfers…

Jasper, Welle

Met zijn 19 jaar is Jasper de benjamin van de groep, volop bezig met het ontdekken van zijn pad in het leven. Zijn opleiding International Graphics & Media stelt hem flink op de proef, want de aula is niet bepaald zijn favoriete plek. Desondanks staat hij steeds open voor nieuwe ervaringen en daagt hij zichzelf uit om zijn grenzen te verleggen. In het weekend leidt Jasper vol enthousiasme de KSA en als animator bij een speelpleinwerking zorgt hij elk jaar voor een onvergetelijke zomer.

Delphine, Haasdonk

Delphine heeft het hart op de tong en laat haar emoties graag de vrije loop. De 20-jarige uit Haasdonk studeert vroedkunde en is al even samen met haar vriend Xander. Ze steekt haar zorgzame karakter niet onder stoelen of banken en staat steeds paraat voor mensen uit haar omgeving. Ondanks haar vastberadenheid om het goed te doen in haar studies, worstelt Delphine met faalangst die haar soms parten speelt.

Audélia, Maldegem

Met haar 23 jaar is Audélia de oudste van de groep. De jonge vrouw met Indische roots weet wat ze wil in het leven. Nu ze in haar vierde jaar verpleegkunde zit, streeft ze ernaar om met uitstekende cijfers af te studeren. Haar eerste kotervaring brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, vooral als het gaat om punctualiteit, want ze kan soms wat slordig zijn. Lukt het haar om elke dag op tijd op stage te verschijnen?

Lorelei, Brugge

Lorelei is een 20-jarige, rasechte West-Vlaamse afkomstig uit Brugge, die start aan haar eerste jaar geschiedenis. In haar vrije tijd speelt ze volleybal en is ze een fervente supporter van Club Brugge, waarvan ze zoveel mogelijk wedstrijden in het stadion wil meepikken. Hoewel ze zich soms wat ongemakkelijk voelt in grotere groepen, wil ze zich graag aanpassen aan het nieuwe kotleven.

Rowan, Rotselaar

Rowan, 20 jaar, afkomstig uit Rotselaar, studeert voor leerkracht secundair onderwijs met specialisatie in de vakken haartooi en bio-esthetiek. Ondanks zijn uitbundig karakter is hij soms conflictvermijdend en is het een uitdaging om voor zichzelf op te komen. In zijn zoektocht naar de liefde ondervindt hij af en toe successen, maar ook de nodige tegenslagen.

Bram, Tielt

De 21-jarige Bram start zijn schakeljaar industrieel ingenieur elektromechanica. Hij is afkomstig uit het West-Vlaamse Tielt en heeft een bijzonder goede band met zijn moeder. Naast zijn studie, is hij schachtentemmer bij een studentenvereniging waar hij veel tijd spendeert met zijn vrienden.

'Kotmadam Sarafian' is vanaf dinsdag 3 september om 20u40 te zien bij VTM en ook op VTM GO.

Baarmoeder van Meilandje Erica verwijderd

Karen Luiken-27 augustus 2024 om 08:04

De baarmoeder van Erica Renkema, lid van de Meiland-familie, is verwijderd nadat eerder bij haar een voorstadium van kanker was vastgesteld. Dat laat de realityster weten in een gesprek met ANP.

Het voorstadium van de kanker werd ontdekt bij het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Omdat het niet zeker was of het om een kwaadaardig vlekje ging, kreeg Erica van artsen het advies haar baarmoeder te laten verwijderen.

De operatie heeft plaatsgevonden tussen twee reizen die Erica samen met haar gezin maakte voor een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’. “Mijn herstel is verrassend snel gegaan”, zegt ze.

Ontdek meer