PlayStation toont donderdag nieuwe beelden van 'Hogwarts Legacy'

Nico De Greef-14 maart 2022 om 16:30

Maar liefst anderhalf jaar na de aankondiging van de rpg 'Hogwarts Legacy', zal Warner Bros eindelijk later deze week nieuwe info en beelden van de langverwachte titel met de wereld delen.

Sony, die de marketingrechten van de game in handen heeft, komt aanstaande donderdag met een nieuwe State of Play-livestream die helemaal in het teken staat van 'Hogwarts Legacy'. De livestream zal omstreeks 22u00 lokale tijd worden uitgezonden op onder andere het YouTube- en Twitch-kanaal van PlayStation en ongeveer 20 minuten duren.

Wat fans mogen verwachten? Maar liefst veertien minuten aan gloednieuwe gameplay en een aantal korte behind-the-scenes clips en interviews met de ontwikkelaars van het spel!

Potter-fans hebben erg lang moeten wachten op nieuwe info, maar donderdag is het eindelijk zover. Laten we hopen dat een releasedatum niet ver weg is!

Over het spel

'Hogwarts Legacy' is een aankomend actierollenspel dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw in de Wizarding World. In het spel kunnen spelers vrij de wondere wereld bekend uit de 'Harry Potter'-films verkennen en deelnemen aan allerhande activiteiten zoals les volgen op Zweinstein, toverdrankjes maken en magische wezens ontmoeten. Tijdens een PlayStation 5-event in september van 2020 leerden fans voor het eerst over het bestaan van het spel.

Netflix lanceert reeks nieuwe games

Karen Luiken-26 mei 2022 om 05:47

Zin in een spelletje? Dan kun je tegenwoordig ook bij Netflix terecht. De streamingsdienst biedt naast heel veel films en series ook een reeks games aan. En er zijn nieuwe toegevoegd!

Vanaf nu vind je tussen het spelaanbod van Netflix de spelletjes ‘Dragon Up’, ‘Moonlighter’ en ‘Townsmen - A Kingdom Rebuilt’. Vanaf 31 mei komt daar ook het ‘Exploding Kittens’-spel bij.

Het aanbod spelletjes op Netflix staat nu op 22. Ze zijn allemaal wereldwijd beschikbaar op iOS- en Android-toestellen.

Belgische gamefinale Red Bull Flick dit weekend in het Sportpaleis!

Amber Schepers-19 mei 2022 om 10:30

Antwerpen is deze week de place to be voor fans van het spel CS:GO. In het Sportpaleis verzamelen dit weekend alle internationale CS:GO-pro’s voor de PGL Antwerp Major. Ook ons Belgisch gametalent wordt op de proef gesteld tijdens de nationale finale van Red Bull Flick op zaterdag 21 mei in het Sportpaleis.

Counter-Strike: Global Offensive, beter bekend als CS:GO, is een competitieve first-person shooting game. Tijdens het Red Bull Flick toernooi worden de skills van verschillende teams op de proef gesteld in een twee tegen twee game van CS:GO. De teams spelen aan een waanzinnig tempo op speciaal ontworpen maps. Dit keer gaat de nationale finale door op de PGL Antwerp Major in het Sportpaleis.

70 teams schreven zich in voor de twee online qualifiers. Acht daarvan scoorden een plek in de nationale finale van nu zaterdag. Zij zullen alles op alles zetten om hun tegenstanders uit te schakelen en hun plek in de European Play-offs te veroveren. Het Sportpaleis in Antwerpen wordt omgetoverd tot een echt virtueel slagveld.

Wil jij de Belgische finale van Red Bull Flick live meevolgen? Dat kan hier!

Vanaf vandaag tot en met zondag kan je tijdens de PGL Antwerp Major ook terecht op de booth om zelf je CS:GO skills te testen!

Red Bull Content Pool

Ontdek meer