Disney+ deelt officiële trailer 'The Kardashians'

Karen Luiken-14 maart 2022 om 16:07

De Kardashians zijn terug van weggeweest. In een gloednieuwe serie geven Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie hun fans opnieuw een exclusief kijkje in hun drukke maar luxueuze leventjes. Disney+ deelt vandaag de eerste beelden.

Van de intense druk van het runnen van een miljardenbedrijf tot hilarische gezinsmomenten en het naar school brengen van de kinderen: ‘The Kardashians’ neemt kijkers mee in een boeiend en eerlijk verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

De trailer onthult de eerste details over wat we kunnen verwachten. Het meest opvallende: Kourtney en haar vriend Travis Baker willen samen een kindje. Verder zien we Kim over haar nieuwe liefde Pete praten, is Kylie hartstikke zwanger en probeert Khloé haar relatie met Tristan te redden.

‘The Kardashians’ komt vanaf 14 april naar Disney+ met wekelijks een nieuwe aflevering op donderdag.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer