Disney+ deelt officiële trailer 'The Kardashians'

Karen Luiken-14 maart 2022 om 16:07

De Kardashians zijn terug van weggeweest. In een gloednieuwe serie geven Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie hun fans opnieuw een exclusief kijkje in hun drukke maar luxueuze leventjes. Disney+ deelt vandaag de eerste beelden.

Van de intense druk van het runnen van een miljardenbedrijf tot hilarische gezinsmomenten en het naar school brengen van de kinderen: ‘The Kardashians’ neemt kijkers mee in een boeiend en eerlijk verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

De trailer onthult de eerste details over wat we kunnen verwachten. Het meest opvallende: Kourtney en haar vriend Travis Baker willen samen een kindje. Verder zien we Kim over haar nieuwe liefde Pete praten, is Kylie hartstikke zwanger en probeert Khloé haar relatie met Tristan te redden.

‘The Kardashians’ komt vanaf 14 april naar Disney+ met wekelijks een nieuwe aflevering op donderdag.

'The Last Of Us' krijgt officiële trailer

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:22

Het beste van twee werelden komt samen voor gamers die van series houden. HBO werkt aan een serie van het beroemde spel ‘The Last Of Us’ en heeft daar afgelopen weekend gloednieuwe beelden van gedeeld. De officiële trailer is hier!

‘The Last Of Us’ is een populaire videogame, maar wordt nu door HBO omgevormd tot een serie. We weten al twee jaar dat-ie eraan zit te komen, maar binnenkort is het dan ook eindelijk zover. Vanaf 15 januari verschijnen de afleveringen op de streamingsdienst HBO Max.

Belle Ramsey, bekend van ‘Game of Thrones’, gaat Ellie spelen in de serie. Pedro Pascal, die je ook kunt kennen van titels als ‘Game of Thrones’ of ‘The Mandalorian’, kruipt in de huid van Joel.

Zien: Netflix dropt trailer van 'The Witcher: Blood Origin'

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:09

Goed nieuws voor de fans van 'The Witcher' want Netflix heeft zopas de gloednieuwe trailer en releasedatum van de spin-off 'The Witcher: Blood Origin' gedeeld!

Deze spin-off van 'The Witcher' speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan...

De vierdelige serie zal vanaf Kerstdag, 25 december te streamen zijn via Netflix.

Check hier alvast de gloednieuwe beelden:

Ontdek meer