Klant van Orange? Dan heeft Streamz goed nieuws voor je!

Karen Luiken-14 maart 2022 om 16:28

Goed nieuws voor films- en serieliefhebbers. Streamz is een partnership gestart met Orange Belgium en is vanaf vandaag op elke nieuwe decoder van Orange TV te vinden.

Orange Belgium heeft een volgende generatie decoders gelanceerd voor een vernieuwde tv-ervaring mét nieuwe features en geïntegreerde apps. Streamz hoort daar ook bij. De app is vanaf nu op elke decoder te vinden. Sluit je een Love Trio abonnement af? Dan krijg je een extraatje en kun je als nieuwe Orange-klant drie maanden van de complete Streamz-catalogus genieten.

Naast een uitgebreid aanbod Vlaamse series en films voorziet Streamz je van allerlei internationale topseries. Ook vind je er heel veel TAGMAG-series terug, zoals ‘Bootcamp’ en ‘Tagmansion’. Als Streamz-lid kun je deze als allereerste bekijken (drie maanden voor het op YouTube komt).

"Orange-klanten kunnen vanaf nu mee genieten van ons aanbod van nieuwe Vlaamse series, gecombineerd met internationale toptitels”, zegt Bart De Groote, CEO van Streamz. “De komende maanden zullen ze kunnen genieten van toptitels zoals het gelauwerde 'Euphoria', lokale toppers zoals 'Billie vs Benjamin' en 'De Kraak', en klassiekers zoals de 'Harry Potter'-films. We geloven bij Streamz enorm in de kracht van lokale partnerships en zijn blij dat we samen met Orange weer een stap vooruit kunnen zetten."

Bedenker 'Elite' wil minstens tien seizoenen

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:26

Het vijfde seizoen van ‘Elite’ staat inmiddels op Netflix en het zesde is in aantocht, maar als we medebedenker Carlos Montero mogen geloven, komen er daarna nog veel meer seizoenen. Hij heeft in een gesprek met Fotogramas laten weten er tien (!) te willen maken.

Het zevende seizoen van ‘Elite’ is nog niet bevestigd. Laat staan het achtste, negende of tiende. Maar als het aan Carlos Montero ligt, gaan die er hoe dan ook komen. “We hebben onze zinnen gezet op een zevende, achtste en negende seizoen. Het liefst maken we er tien”, aldus de showrunner.

Omdat er nog geen groen licht is voor de nieuwe seizoenen, ook niet namens Netflix, is het nog even afwachten of ze er gaan komen. Tot die tijd kunnen we genieten van de vijf seizoenen die al online staan en het zesde dat in aantocht is. De opnames daarvan zijn in volle gang, maar een releasedatum is er helaas nog niet.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Ontdek meer