Zien: dit zijn de 10 nieuwe kandidaten van ‘De Mol’

Dieter Blarinckx-13 maart 2022 om 20:46

Vanaf volgende zondag, 20 maart, start op Play 4 het gloednieuwe en tevens tiende seizoen van het populair programma ‘De Mol’. En nu weten we eindelijk wie die nieuwe tien kandidaten zijn!

In dit feestelijke seizoen trekt presentator Gilles De Coster met zijn nieuwe kroost naar de Canarische Eilanden. Dat wisten we al, maar wat we nog niet wisten is met wie Gilles net dat nieuwe avontuur ondernomen heeft, tot nu…

In ‘Café De Mol’ werden immers de gloednieuwe deelnemers voorgesteld. Je kan ze ook checken in deze video.

Daarnaast werd er ook onthuld wie die mysterieuze gedaante net was in de teaser: “Het is een samengesteld beeld van alle kandidaten van dit seizoen. Wanneer er een afvaller is, gaan we er telkens één gezicht uithalen. Zo krijg je elke week een nieuw gezicht, dat in Café de Mol bekend zal gemaakt worden. Zo ga je, naarmate de reeks vordert, de mol steeds duidelijker zien”, klonk het bij Gilles De Coster!

Pano besteedt aandacht aan jongeren met eetstoornissen

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:38

Het aantal eetstoornissen bij jongeren tijdens de coronapandemie is sterk toegenomen. Zender Eén besteedt in een aflevering van ‘Pano’ aandacht aan dit onderwerp. De reportage is woensdag te zien.

In de uitzending wordt duidelijk dat er een groep jongere patiënten is bijgekomen die snel mager wordt. Esther en Cara vallen daar ook onder. Esther kreeg al op jonge leeftijd eetproblemen en werkt inmiddels aan haar herstel. Bij Cara heeft het lang geduurd voordat ze onder ogen wilde zien een eetstoornis te hebben.

Beide dames doen in de reportage hun verhaal. “Het is zo genormaliseerd om van het ene dieet naar het andere te gaan. Ik dacht dat wat ik deed nog niet zo gek was”, zegt Cara. “Al heel vroeg hoorde ik alleen: mager is mooi.”

Naast de ervaringen van Cara en Esther komt ook Eetherstel in Tienen in beeld. Dit is de afdeling van de psychiatrische kliniek Alexianen, die gespecialiseerd is in eetstoornissen. En er wordt gepraat over social media. Want jezelf constant vergelijken met anderen: dat is voor niemand goed.

‘Pano – Het eetprobleem’ is woensdag 28 september om 21.30 uur te zien op Eén en in de app van VRT NWS.

K3 doet mee aan 'Liefde Voor Muziek'

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 06:39

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want K3 zal binnenkort te zien zijn in het populaire VTM-programma 'Liefde Voor Muziek'. Dat kondigden de meisjes deze ochtend aan via instagram.

Via instagram stories maakten Hanne, Marthe en Julia bekend dat ze deelnemen aan het gloednieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Dat doen ze samen met artiesten zoals Günther Neefs, Metejoor, Stef Bos, DAAN, Portland en Jaap Reesema.

Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, maar wel kon VTM al zeggen dat de nieuwe afleveringen in het voorjaar van 2023 te zien zullen zijn via VTM en VTM GO.

Stay tuned voor meer info!

Ontdek meer