Zien: dit zijn de 10 nieuwe kandidaten van ‘De Mol’

Dieter Blarinckx-13 maart 2022 om 20:46

Vanaf volgende zondag, 20 maart, start op Play 4 het gloednieuwe en tevens tiende seizoen van het populair programma ‘De Mol’. En nu weten we eindelijk wie die nieuwe tien kandidaten zijn!

In dit feestelijke seizoen trekt presentator Gilles De Coster met zijn nieuwe kroost naar de Canarische Eilanden. Dat wisten we al, maar wat we nog niet wisten is met wie Gilles net dat nieuwe avontuur ondernomen heeft, tot nu…

In ‘Café De Mol’ werden immers de gloednieuwe deelnemers voorgesteld. Je kan ze ook checken in deze video.

Daarnaast werd er ook onthuld wie die mysterieuze gedaante net was in de teaser: “Het is een samengesteld beeld van alle kandidaten van dit seizoen. Wanneer er een afvaller is, gaan we er telkens één gezicht uithalen. Zo krijg je elke week een nieuw gezicht, dat in Café de Mol bekend zal gemaakt worden. Zo ga je, naarmate de reeks vordert, de mol steeds duidelijker zien”, klonk het bij Gilles De Coster!

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer