Acteur Jussie Smollett vliegt de cel in

Dieter Blarinckx-13 maart 2022 om 08:28

De Amerikaanse ‘Empire’-acteur Jussie Smollett is veroordeeld tot 150 dagen gevangenis nadat hij in 2019 loog over een aanval op zichzelf. Naast die gevangenisstraf moet hij ook 25.000 dollar betalen als boete én 120.000 dollar terugbetalen aan de stad Chicago voor de gemaakte kosten.

In 2019 beweerde de acteur dat hij op staat zou aangevallen zijn door twee mannen maar na uitgebreid onderzoek door de stad bleek echter dat de twee 'daders', de broers Abimbola en Olabinjo Osundairo, van Smollett 3500 dollar hadden gekregen om hem openbaar klappen te geven.

Eerder deze week vond dus zijn zitting plaats, waar de rechter oordeelde dat Smolletts gedrag “arrogant, egoïstisch en narcistisch" is geweest.

Hij vliegt dus met onmiddellijke ingang voor 150 dagen de cel in.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer