Acteur Jussie Smollett vliegt de cel in

Dieter Blarinckx-13 maart 2022 om 08:28

De Amerikaanse ‘Empire’-acteur Jussie Smollett is veroordeeld tot 150 dagen gevangenis nadat hij in 2019 loog over een aanval op zichzelf. Naast die gevangenisstraf moet hij ook 25.000 dollar betalen als boete én 120.000 dollar terugbetalen aan de stad Chicago voor de gemaakte kosten.

In 2019 beweerde de acteur dat hij op staat zou aangevallen zijn door twee mannen maar na uitgebreid onderzoek door de stad bleek echter dat de twee 'daders', de broers Abimbola en Olabinjo Osundairo, van Smollett 3500 dollar hadden gekregen om hem openbaar klappen te geven.

Eerder deze week vond dus zijn zitting plaats, waar de rechter oordeelde dat Smolletts gedrag “arrogant, egoïstisch en narcistisch" is geweest.

Hij vliegt dus met onmiddellijke ingang voor 150 dagen de cel in.

Rapper Lil Tjay nog steeds bewusteloos na schietpartij

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:26

Rapper Lil Tjay is nog steeds bewusteloos nadat hij afgelopen week werd neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat melden bronnen van TMZ.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Lil Tjay werd geraakt door kogels en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een man genaamd Mohamed Konate is als verdachte aangehouden en moest eveneens in het ziekenhuis worden opgenomen. Ook hij had schotwonden.

Lil Tjay was op het moment van de schietpartij samen met twee mannen. De verdachte wilde het trio naar verluidt beroven. De mannen die bij de rapper waren, zijn aangehouden vanwege verboden wapenbezit.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Ontdek meer