Maxime Meiland werkt ook aan eigen boek

Dieter Blarinckx-09 augustus 2021 om 07:46

De Meilandjes zitten allesbehalve stil. Na hun grote succes in ‘Chateau Meiland’ en het eerste boek van Martien, werkt nu ook dochterlief Maxime aan een eigen boek. Dat vertelde ze tijdens een interview met het magazine ‘Beau Monde’:

“We zijn heel goed met Jan Dijkgraaf, de schrijver van de biografie van mijn vader. Ik heb het met hem wel eens over een boek gehad, omdat ik zoveel heb meegemaakt. Er wordt weinig gepraat over moeilijke gevoelens, dus het lijkt me voor de jongerendoelgroep goed om daarover te kunnen lezen.”

“Dit is niet het moment voor zulke zware kost. Wie weet over een tijdje”, wou ze nog kwijt over de timing. Maxime is immers hoogzwanger en zou moeten bevallen in september.

Rapper Boef is vader geworden

Karen Luiken-13 januari 2022 om 17:01

Een verrassend nieuwtje uit de hoek van Boef. De Nederlandse rapper, die over het algemeen niet veel over zijn privéleven deelt, laat via Instagram weten dat hij vader is geworden.

Bij een foto van zichzelf en zijn kersverse baby schrijft Boef dat zijn kleine meid op 1 januari ter wereld is gekomen. Zowel moeder als dochter is gezond.

Heel veel meer details krijgen we niet en zullen we in de toekomst ook niet krijgen. Boef zegt namelijk dat dit de eerste en laatste post is die hij over zijn dochter plaatst.

“Ik wil dat zij in volledige anonimiteit kan opgroeien zodat zij zelf later de keuze kan maken of ze bekendheid wil of niet”, aldus de rapper.

Famke Louise voor het eerst mama geworden

Karen Luiken-13 januari 2022 om 17:00

Het jaar had niet beter kunnen beginnen voor Famke Louise en haar vriend Denzel Slager. De lovebirds hebben eerder deze week hun eerste kindje mogen verwelkomen. Ze zijn ouders geworden van een zoon. Het jongetje is op 9 januari geboren en heeft de naam Nówie Storm Slager gekregen.

Famke en Denzel maakten in augustus bekend een kindje te verwachten. “He kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. We kunnen niet wachten om je vast te houden”, schreef Famke toe. En ook Denzel liet van zich horen: “Ik kan me nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk.”

Sinds die aankondiging hebben fans van het koppel flink mee kunnen genieten van de reis naar het ouderschap. De zwangerschap van Famke is vastgelegd in een realityshow en is momenteel te volgen via Videoland.

Ontdek meer