Oh no: Dylan O’Brien niet te zien in ‘Teen Wolf’-film

Dieter Blarinckx-12 maart 2022 om 08:23

Droevig nieuws voor de fans van acteur Dylan O’Brien uit ‘Teen Wolf’, want er is immers bekendgemaakt dat hij niet te zien zal zijn in de opkomende ‘Teen Wolf’-film. In de serie speelde hij het geliefde personage Stiles Stilinski.

Het was Dylan zélf die dat jammerlijke nieuws bevestigde tijdens de promo van zijn nieuwe film ‘The Outfit’:

“Het was een moeilijke beslissing. De show kon me niet dierbaarder zijn. Het was het eerste wat ik ooit deed en zoveel mensen daar zijn me heel dierbaar. Ik probeerde er werk van te maken, maar het gebeurde allemaal heel snel. We wisten niet echt dat het gebeurde. Ze hebben het gewoon een beetje op ons af gegooid, wat prima is, want we houden allemaal van de show. Maar we probeerden het dus uit te zoeken.”

“Uiteindelijk besloot ik dat ik de serie op een goede plek heb achtergelaten en ik wil het daar nog steeds achterlaten. Ik wens ze het beste toe en ik ga de eerste avond dat de film uitkomt zeker kijken. Ik hoop dat het een schot in de roos wordt, maar ik doe er niet aan mee.”

De andere leden van de vertrouwde cast zoals Tyler Posey, Holland Roden, Colton Haynes, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Seth Gilliam, Ryan Kelley, Melissa Ponzio en Dylan Sprayberry zijn volgens Paramount+ allemaal van de partij.

Wanneer en waar de film net te streamen zal zijn bij ons, is helaas nog niet geweten. Dus stay tuned!

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer