Oh no: Dylan O’Brien niet te zien in ‘Teen Wolf’-film

Dieter Blarinckx-12 maart 2022 om 08:23

Droevig nieuws voor de fans van acteur Dylan O’Brien uit ‘Teen Wolf’, want er is immers bekendgemaakt dat hij niet te zien zal zijn in de opkomende ‘Teen Wolf’-film. In de serie speelde hij het geliefde personage Stiles Stilinski.

Het was Dylan zélf die dat jammerlijke nieuws bevestigde tijdens de promo van zijn nieuwe film ‘The Outfit’:

“Het was een moeilijke beslissing. De show kon me niet dierbaarder zijn. Het was het eerste wat ik ooit deed en zoveel mensen daar zijn me heel dierbaar. Ik probeerde er werk van te maken, maar het gebeurde allemaal heel snel. We wisten niet echt dat het gebeurde. Ze hebben het gewoon een beetje op ons af gegooid, wat prima is, want we houden allemaal van de show. Maar we probeerden het dus uit te zoeken.”

“Uiteindelijk besloot ik dat ik de serie op een goede plek heb achtergelaten en ik wil het daar nog steeds achterlaten. Ik wens ze het beste toe en ik ga de eerste avond dat de film uitkomt zeker kijken. Ik hoop dat het een schot in de roos wordt, maar ik doe er niet aan mee.”

De andere leden van de vertrouwde cast zoals Tyler Posey, Holland Roden, Colton Haynes, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Seth Gilliam, Ryan Kelley, Melissa Ponzio en Dylan Sprayberry zijn volgens Paramount+ allemaal van de partij.

Wanneer en waar de film net te streamen zal zijn bij ons, is helaas nog niet geweten. Dus stay tuned!

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Ontdek meer