Disney+ deelt eerste beeld van live-action 'Pinocchio'

Dieter Blarinckx-12 maart 2022 om 08:15

Vorig jaar maakte Disney bekend dat ze plannen hadden voor een live-action verfilming van de gekende animatieklassieker 'Pinocchio'. En die zou er eens sneller kunnen zijn dan verwacht!

Eerder deze week postte Disney op alle socials een eerste beeld van de opkomende film. We zien de legendarische Tom Hanks in de rol van Geppetto en we zien voor het eerst ook Pinocchio zelf!

Als we de caption mogen geloven zal de film al te streamen zijn vanaf september dit jaar!

Check het eerste beeld hier:

Tweede seizoen 'Star Wars: The Bad Batch' uitgesteld naar januari

Nico De Greef-07 december 2022 om 15:41

Het tweede seizoen van Star Wars: The Bad Batch is uitgesteld naar januari. Dat maakt Disney bekend in een nieuwe trailer voor de reeks.

Het tweede seizoen van de animatieserie had eigenlijk deze herfst moeten verschijnen maar wordt met enkele weken uitgesteld: het nieuwe seizoen zal niet langer dit jaar te zien zijn, maar zal pas op 4 januari in première gaan op Disney+. Hoewel dat minder leuk nieuws is, is er ook een positieve keerzijde: de start van nieuwe seizoen zal namelijk met een dubbele aflevering worden afgetrapt.

Star Wars: The Bad Batch gaat over een groepje genetisch geavanceerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die proberen te overleven in een steeds veranderd sterrenstelsel in de nasleep van de kloonoorlog.

Eerder werd al onthuld dat het tweede seizoen een kleine tijdsprong zou maken en een handjevol verse beelden geven ons nu nog meer 'juicy' details over het verhaal van het aankomende seizoen. Zo laat de trailer onder meer zien dat de Bad Batch op pad worden gestuurd om een overval te plegen die hun toekomst moet gaan verzekeren, maar ook dat er steeds meer kloonsoldaten onder leiding van Emperor Palpatine de handdoek in de ring lijken te willen gooien.

"Steeds meer kloonsoldaten trekken het leiderschap in twijfel", zegt Commander Cody, die voor het eerst sinds Star Wars: Episode III weer opduikt. "Dan zijn het verraders", antwoordt Crosshair met een dreigende stem. En voor welke geheime missie heeft Captain Rex de hulp van de Batch nodig? Eén ding staat vast: het nieuwe seizoen beloofd er een boordevol actie en spanning te worden!

Check de nieuwe beelden hieronder:

Disney+, Lucasfilm

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Ontdek meer