Kim Kardashian gaat Insta-official met Pete Davidson

Karen Luiken-12 maart 2022 om 07:55

Iets meer dan een week nadat Kim Kardashian officieel is gescheiden van Kanye West heeft de realityster haar nieuwe relatie Insta-official gemaakt. Op haar tijdlijn zijn meerdere kiekjes van Pete Davidson verschenen.

Het zijn de eerste foto’s van Pete die Kim online plaatst. En dat terwijl de twee toch al een paar maanden aan het daten zijn. Eind november werd duidelijk dat ze meer dan alleen vrienden zijn toen ze hand in hand werden gespot tijdens een date. “Ze gedraagt zich als een tiener”, zei een insider toen volgens Page Six. “Ze is constant aan het giechelen. Pete geeft haar het gevoel alsof ze twintig jaar jonger zijn.”

Kanye West, de ex van Kim Kardashian, is minder blij met de relatie. Hij heeft op verschillende manieren uitgehaald naar Pete en lijkt hem zelfs levend te begraven in de videoclip van zijn nieuwe single ‘Eazy’. Pete heeft zijn Instagram-account inmiddels offline gehaald.

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer