Kim Kardashian gaat Insta-official met Pete Davidson

Karen Luiken-12 maart 2022 om 07:55

Iets meer dan een week nadat Kim Kardashian officieel is gescheiden van Kanye West heeft de realityster haar nieuwe relatie Insta-official gemaakt. Op haar tijdlijn zijn meerdere kiekjes van Pete Davidson verschenen.

Het zijn de eerste foto’s van Pete die Kim online plaatst. En dat terwijl de twee toch al een paar maanden aan het daten zijn. Eind november werd duidelijk dat ze meer dan alleen vrienden zijn toen ze hand in hand werden gespot tijdens een date. “Ze gedraagt zich als een tiener”, zei een insider toen volgens Page Six. “Ze is constant aan het giechelen. Pete geeft haar het gevoel alsof ze twintig jaar jonger zijn.”

Kanye West, de ex van Kim Kardashian, is minder blij met de relatie. Hij heeft op verschillende manieren uitgehaald naar Pete en lijkt hem zelfs levend te begraven in de videoclip van zijn nieuwe single ‘Eazy’. Pete heeft zijn Instagram-account inmiddels offline gehaald.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer