Jade Thirlwall uit Little Mix gaat solo met nieuw album

Karen Luiken-12 maart 2022 om 07:48

Jade Thirlwall begint aan een solo muziekcarrière. De zangeres uit Little Mix heeft volgens Billboard een platenovereenkomst getekend bij RCA Records en komt binnenkort met haar eerste album.

Het nieuws komt een paar maanden nadat Little Mix in december een pauze aankondigde. Helemaal stoppen doet de groep echter nog niet. Ze maken eerst hun Confetti Tour in mei af en nemen daarna een tijdelijke break. Met de nadruk op tijdelijk; Little Mix heeft beloofd terug te keren. “We hebben plannen voor meer muziek, tours en optredens in de toekomst”, aldus de groep.

Jade is niet de eerste Little Mix-zangeres die solo gaat. Jesy Nelson ging haar voor. Zij vertrok in 2020 en bracht vorig jaar een single met Nicki Minaj uit.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer