Dit is de nieuwe single van Remi en Diede uit 'K2 zoekt K3'

Karen Luiken-12 maart 2022 om 07:42

Dat-ie eraan zat te komen wisten we al, maar nu is het dan ook zover: Remi en Diede uit ‘K2 zoekt K3’ hebben samen een single uitgebracht!

Het liedje heet ‘Nog Even’ en gaat over het einde van de coronapandemie. Het is het resultaat van de zoveelste samenwerking die uit ‘K2 zoekt K3’ ontstaan is. Behalve Diede en Remi lanceerden namelijk ook Celester en Ziggy uit het programma samen een liedje. Amy en Luca zijn een eigen covergroep begonnen en ook Babette heeft een eigen nummer gemaakt.

Diede stond in de finale van ‘K2 zoekt K3’ maar viel als eerste van de vier finalisten af. Haar collega Remi moest de show in de halve finale verlaten.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Ontdek meer