Nieuwe 'Aquaman' en 'Wonka' uitgesteld door corona

Karen Luiken-11 maart 2022 om 10:04

De releasedatums van verschillende films van Warner Bros zijn uitgesteld vanwege corona. Variety meldt dat het onder meer gaat om ‘Aquaman 2’ en ‘Wonka’.

Het coronavirus heeft voor verschillende vertragingen gezorgd in het productieproces van ‘Aquaman and the Lost Kingdom’, waardoor de film niet dit maar volgend jaar zal verschijnen. De oorspronkelijke releasedatum stond gepland voor 16 december 2022, maar dat wordt nu 17 maart 2023.

De film ‘Wonka’, waarin Timothee Chalamet zijn terugkeer maakt als chocolatier Willy Wonka, wordt uitgesteld van 17 maart 2023 tot 15 december 2023. En ook ‘Black Adam’ met Dwayne Johnson komt drie maanden later dan verwacht.

De titel ‘Shazam! Fury of the Gods’ is de enige film die er qua releasedatum op vooruit gaat. In plaats van 2 juni 2023 kun je deze nu op 12 december 2022 in je agenda zetten. Net op tijd voor de kerstperiode. De haaienrampfilm ‘Meg 2: The Trench’ verschijnt in augustus 2023 in de bioscoop.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Zien: dit is de gloednieuwe trailer van 'Thor: Love and Thunder'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 05:34

Thor is back! En dat zullen we geweten hebben, want ook een gloednieuwe en epische trailer van ‘Thor: Love and Thunder’ werd zopas gedropt!

In deze vierde film van de ‘God of Thunder’, krijgen we voor het eerst ook actrice Natalie Portman als ‘Mighty Thor’ te zien, maar ook acteur Christian Bale die in de huid zal kruipen van ‘Gorr the God Butcher’.

Ook Tessa Thompson, Jeff Goldblum en Chris Pratt zullen hun rollen hernemen.

‘Thor: Love and Thunder’ zal vanaf 6 juli te zien zijn in de bioscoop!

Ontdek meer