Dochter (2) van Rupert Grint scheldt erop los

Karen Luiken-11 maart 2022 om 09:42

De dochter van ‘Harry Potter’-acteur Rupert Grint is pas twee jaar oud, maar scheldt er nu al op los. Haar vader heeft in de ‘The Tonight Show’ onthuld dat ze regelmatig het F-woord gebruikt.

Het meisje, dat bij haar geboorte de naam Wednesday kreeg, is volgens Rupert dol op het uitspreken van het F-woord. “Ze zegt het voornamelijk als ze enthousiast is”, vertelt de acteur. “We waren onlangs in een speelgoedwinkel toen ze het woord gebruikte. We vinden het hilarisch en dat werkt voor haar als een soort van aanmoediging.”

De enige die verantwoordelijk is voor het taalgebruik, is Rupert zelf. Wednesday krijgt het F-woord namelijk vaak te horen als ze haar vader ziet repeteren voor de nieuwe serie ‘Servant’. Daarin heeft de ‘Harry Potter’-ster een rol en wordt veel gevloekt.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer