Dochter (2) van Rupert Grint scheldt erop los

Karen Luiken-11 maart 2022 om 09:42

De dochter van ‘Harry Potter’-acteur Rupert Grint is pas twee jaar oud, maar scheldt er nu al op los. Haar vader heeft in de ‘The Tonight Show’ onthuld dat ze regelmatig het F-woord gebruikt.

Het meisje, dat bij haar geboorte de naam Wednesday kreeg, is volgens Rupert dol op het uitspreken van het F-woord. “Ze zegt het voornamelijk als ze enthousiast is”, vertelt de acteur. “We waren onlangs in een speelgoedwinkel toen ze het woord gebruikte. We vinden het hilarisch en dat werkt voor haar als een soort van aanmoediging.”

De enige die verantwoordelijk is voor het taalgebruik, is Rupert zelf. Wednesday krijgt het F-woord namelijk vaak te horen als ze haar vader ziet repeteren voor de nieuwe serie ‘Servant’. Daarin heeft de ‘Harry Potter’-ster een rol en wordt veel gevloekt.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer