Laatste seizoen 'Peaky Blinders' in juni op Netflix

Karen Luiken-11 maart 2022 om 07:29

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘Peaky Blinders’. Het zesde en laatste seizoen van de populaire serie komt er eindelijk aan. Vanaf juni verschijnen de afleveringen op de streamingsdienst.

In het zesde seizoen maken Thomas Shelby en zijn bende zich op voor nog één allerlaatste strijd tegen hun vijanden. Bij BBC zijn de nieuwe afleveringen al even te zien, maar fans uit ons land zullen geduld moeten hebben tot 10 juni.

Cillian Murphy kruipt uiteraard weer in de huid van Tommy. Andere terugkerende acteurs zijn Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Sophie Rundle en Anya Taylor-Joy.

Het legendarische karakter Polly keert helaas niet terug. Helen McCrory, de actrice die haar speelde, overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Yes! Nieuwe beelden van derde seizoen 'Love, Victor'

Karen Luiken-21 mei 2022 om 07:12

Disney+ dropt op woensdag 15 juni het nieuwe (en helaas ook het laatste) seizoen van ‘Love, Victor’ online. De eerste foto’s daarvan werden al met ons gedeeld, nu is het tijd voor een officiële trailer.

In het derde seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat, gaat Victor op een reis van zelfontdekking. Hij moet niet alleen beslissen met wie hij wil zijn, maar ook wie hij zelf wil zijn. Met plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

De cast bestaat uit Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

Eerder dit jaar werd duidelijk dat het derde seizoen van ‘Love, Victor’ het laatste zal zijn. De eerste twee seizoenen zijn al op Disney+ te zien.

Ontdek meer