Rock Werchter verhoogt prijzen van pintjes

Dieter Blarinckx-10 maart 2022 om 20:43

Bad news voor de festivalgangers op een budget: Rock Werchter heeft bekendgemaakt dat een pintje serieus duurder zal zijn tegenover de vorige editie in 2019. En niet een klein beetje duurder, maar liefst 18%. Een pintje kost momenteel zo’n 3,25 euro (met bonnetjes in voorverkoop weliswaar). In 2019 was dat nog 2,75 euro per pint.

Wie niet op voorhand bonnetjes bestelt, kan zich dan ook aan een nóg hogere prijs op de festivalweide verwachten. Op de wei zelf betaalden bezoekers in 2019 tot 3 euro per bonnetje. Als we die berekening verder doortrekken zou een pintje met cash geld op de wei iets van een 3,50 euro kosten.

“Om dezelfde reden dat jouw en mijn wekelijkse winkelkar intussen een pak duurder zijn geworden...Het is een realiteit die ook voor een festival geldt. Daarom wordt de prijs aangepast”, klinkt het bij Rock Werchter.

Heb jij je tickets (en bonnetjes) al?

"ALLES KAPOT!" Clémentine op Sunrise Festival

Lola Obasuyi Van Acker-27 juni 2022 om 15:23

Nieuw hiphop- en rapfestival REFEST slaat handen ineen met TAGMAG

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:15- Foto:

Photo by Maxime Bhm on Unsplash

België krijgt er een gloednieuw festival bij. Op zaterdag 23 juli vormt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke het decor van REFEST, een evenement met live street artists, een sneaker customizer en een line-up die zowel Belgisch als Nederlands talent op de voorgrond plaatst.

De eerste editie van REFEST wordt een mix van dansen, chillen en fashion. Je kunt er terecht voor het luisteren naar muziek van artiesten als Boef, Snelle, Antoon, Yung, Mavu, Hakimm en Zoey Hasselbank. Maar ook voor het laten personaliseren van je festivalsneaker, een workshop om je schoeisel zelf te customizen en live street artists.

Tussen al het feestgedruis door zin in rust? Dan kun je terecht bij een zuiders getinte beach club die REFEST samen met TAGMAG verzorgt. Terwijl dj’s als Unregular en Piccinni voor chille beats zorgen, brengen TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Simon Wauman ter plekke verslag uit via TikTok, Instagram, Reels en YouTube.

Early Bird Tickets van 39 euro zijn alleen vandaag nog verkrijgbaar, daarna betaal je 45 euro voor een standaard kaartje. Meer informatie is te vinden op de website van REFEST.

Ontdek meer