Opening Super Nintendo World aangekondigd

Dieter Blarinckx-10 maart 2022 om 20:31

Goed nieuws voor de pretpark- en Nintendofans onder jullie, want Universal Studios Hollywood heeft zopas aangekondigd wanneer Super Nintendo World, de nieuwe themazone in het Amerikaanse resort, de deuren zal openen.

Via Instagram liet het park weten dat de nieuwe themazone, die volledig gebaseerd is op de wondere wereld van Super Nintendo, zal openen in de zomer van 2023. Het is niet de eerste Super Nintendo World, die eer ging vorig jaar naar Universal Studios Japan in Osaka.

In dit kleurrijke nieuwe themagebied lijkt het echt alsof je een Super Mario game binnenloopt. In het park vind je attracties geïnspireerd op onder andere Mario Kart en kun je aan de hand van een Power-Up band door het hele park interactieve games spelen. Met een unieke polsband, die gekoppeld is aan een app, verzamel je net als in Super Mario munten tijdens verschillende spellen en challenges.

Check een preview van Super Nintendo World in Japan hieronder:

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Ontdek meer