Opening Super Nintendo World aangekondigd

Dieter Blarinckx-10 maart 2022 om 20:31

Goed nieuws voor de pretpark- en Nintendofans onder jullie, want Universal Studios Hollywood heeft zopas aangekondigd wanneer Super Nintendo World, de nieuwe themazone in het Amerikaanse resort, de deuren zal openen.

Via Instagram liet het park weten dat de nieuwe themazone, die volledig gebaseerd is op de wondere wereld van Super Nintendo, zal openen in de zomer van 2023. Het is niet de eerste Super Nintendo World, die eer ging vorig jaar naar Universal Studios Japan in Osaka.

In dit kleurrijke nieuwe themagebied lijkt het echt alsof je een Super Mario game binnenloopt. In het park vind je attracties geïnspireerd op onder andere Mario Kart en kun je aan de hand van een Power-Up band door het hele park interactieve games spelen. Met een unieke polsband, die gekoppeld is aan een app, verzamel je net als in Super Mario munten tijdens verschillende spellen en challenges.

Check een preview van Super Nintendo World in Japan hieronder:

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer