Camila Cabello showt (per ongeluk) tepel en reageert hilarisch

Karen Luiken-10 maart 2022 om 06:10

Camila Cabello heeft tijdens een virtueel bezoekje aan een live interview op de Britse televisie per ongeluk haar tepel laten zien. In een TikTok-video reageert ze op het hele gebeuren.

De zangeres was te zien in ‘The One Show’, een programma dat door miljoenen mensen bekeken wordt. Via een videoverbinding praatte ze over haar nieuwe liedje ‘Bam Bam’ en liet ze haar favoriete moves zien.

Toen Camila op stond om een dansje te doen, schoof haar blouse opzij en kwam haar tepel tevoorschijn. De andere gasten die op dat moment in ‘The One Show’ zaten waren duidelijk geschokt, maar Camila bleef gewoon haar ding doen.

Na de show kwam de zangeres via TikTok terug op het ongelukje. “Toen mijn stylist vroeg of ik tepelbedekkers wilde en ik ‘nee’ zei”, schrijft ze bij een filmpje. “Ik wou dat ik een tijdmachine had.” De beelden zijn al meer dan 20 miljoen keer bekeken.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer