Camila Cabello showt (per ongeluk) tepel en reageert hilarisch

Karen Luiken-10 maart 2022 om 06:10

Camila Cabello heeft tijdens een virtueel bezoekje aan een live interview op de Britse televisie per ongeluk haar tepel laten zien. In een TikTok-video reageert ze op het hele gebeuren.

De zangeres was te zien in ‘The One Show’, een programma dat door miljoenen mensen bekeken wordt. Via een videoverbinding praatte ze over haar nieuwe liedje ‘Bam Bam’ en liet ze haar favoriete moves zien.

Toen Camila op stond om een dansje te doen, schoof haar blouse opzij en kwam haar tepel tevoorschijn. De andere gasten die op dat moment in ‘The One Show’ zaten waren duidelijk geschokt, maar Camila bleef gewoon haar ding doen.

Na de show kwam de zangeres via TikTok terug op het ongelukje. “Toen mijn stylist vroeg of ik tepelbedekkers wilde en ik ‘nee’ zei”, schrijft ze bij een filmpje. “Ik wou dat ik een tijdmachine had.” De beelden zijn al meer dan 20 miljoen keer bekeken.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer