Krijgt Florence Pugh rol in ‘Dune 2’?

Dieter Blarinckx-09 maart 2022 om 21:14

Het lijkt erop dat de Britse actrice Florence Pugh binnenkort misschien te zien zal zijn in ‘Dune 2’. Blijkbaar is de 26-jarige actrice in onderhandeling met het productiehuis achter de film om de rol van prinses Irulan Corrino, de oudste dochter van keizer Shaddam Corrino IV, te spelen.

De opnames van ‘Dune 2’ zullen later dit jaar starten onder het oog van regisseur Denis Villeneuve. Ook Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson en Javier Bardem zullen terug te zien zijn.

Het vervolg op ‘Dune’ wordt in oktober 2023 verwacht in de bioscoop.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Ontdek meer