Krijgt Florence Pugh rol in ‘Dune 2’?

Dieter Blarinckx-09 maart 2022 om 21:14

Het lijkt erop dat de Britse actrice Florence Pugh binnenkort misschien te zien zal zijn in ‘Dune 2’. Blijkbaar is de 26-jarige actrice in onderhandeling met het productiehuis achter de film om de rol van prinses Irulan Corrino, de oudste dochter van keizer Shaddam Corrino IV, te spelen.

De opnames van ‘Dune 2’ zullen later dit jaar starten onder het oog van regisseur Denis Villeneuve. Ook Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson en Javier Bardem zullen terug te zien zijn.

Het vervolg op ‘Dune’ wordt in oktober 2023 verwacht in de bioscoop.

Miley Cyrus beschuldigd van plagiaat met hit 'Flowers'

Karen Luiken-17 september 2024 om 09:06

Wat hebben de hits ‘Flowers’ van Miley Cyrus en ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars met elkaar gemeen? Meer dan je in eerste instantie misschien denkt. Miley zou voor haar liedje elementen van Bruno’s nummer hebben gebruikt en wordt daarom aangeklaagd voor plagiaat. Dat meldt Rolling Stone.

Het bedrijf Temp Music Investments, dat deels de auteursrechten van ‘When I Was Your Man’ heeft, zegt dat Miley onder andere de toonhoogte, baslijn en volgorde van coupletten heeft gekopieerd van Bruno’s song. Het bedrijf klaagt Miley aan en eist een schadevergoeding. Ook wil Temp Music Investments dat Miley niet langer met ‘Flowers’ optreedt.

Het is nog niet bekend hoe Miley over de aanklacht denkt. Ze heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

'Emily in Paris'-hunk speelt hoofdrol in nieuwe film 'Libre'

Karen Luiken-16 september 2024 om 09:33

Eén van de redenen waarom we naar ‘Emily in Paris’ kijken? Lucas Bravo, die de rol van Gabriel speelt in de serie. En die acteur is binnenkort ook in een nieuw project te zien. Hij kruipt voor de film ‘Libre’ in de huid van een gewaagde crimineel.

‘Libre’ is geïnspireerd op de avonturen van Bruno Sulak, een legendarische crimineel in Frankrijk in de jaren ’70 en ’80. Bekend om zijn charme en finesse, bedacht hij gewaagde overvallen zonder ook maar één schot te lossen. Maar naarmate zijn roem toenam, groeide ook de achtervolging van George Moréas, een vastberaden politiecommissaris die er een handje van heeft om criminelen te slim af te zijn. Terwijl Moréas dichterbij komt, worden Sulaks ontsnappingen uit de gevangenis legendarisch, gevoed door zijn drang naar vrijheid en een brandend verlangen naar zijn geliefde Annie. Temidden van de chaos van hun criminele avonturen worden Sulak en Annie de ultieme symbolen van verzet in het meest opwindende kat-en-muisspel dat de natie in zijn greep houdt.

Naast Lucas Bravo spelen ook Yvan Attal en Léa Luce Busato grote rollen in ‘Libre’, die vanaf 1 november beschikbaar is op Prime Video. De officiële trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer