Aaron Blommaert en Laura Tesoro presenteren 'Tien Om Te Zien Live'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2021 om 07:27

Zender VTM heeft deze ochtend groot nieuws bekendgemaakt via hun sociale media. Binnenkort vindt er immers een eenmalige nieuwe editie plaats van 'Tien Om Te Zien Live' aan de kust in Middelkerke, met als klap op de vuurpijl ook de nostalgische gezichten van Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Maar nu heeft VTM dus laten weten deze twee hulp zullen krijgen van de jongere garde.

Niemand minder dan Aaron Blommaert en Laura Tesoro zullen het iconische duo bijstaan met de presentatie die avond.

"LEUK NIEUWS! Anne en Willy krijgen in Middelkerke hulp van deze twee leuke hosts, Aaron en Laura!", luidt de aankondiging op Facebook.

Succes Aaron en Laura!

RTL onderbreekt samenwerking met Ali B

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:45

RTL Nederland heeft de samenwerking met Ali B onderbroken. De rapper ligt momenteel onder vuur omdat er meerdere aangiftes tegen hem zijn binnengekomen wegens wangedrag bij ‘The Voice of Holland’.

“Er moet nu eerst volledige helderheid komen”, zegt een woordvoerder van RTL volgens RTL Nieuws. “Zolang die er nog niet is, is de samenwerking opgeschort.”

Vorige week werd al een aangifte tegen Ali B gedaan, toen vermoedelijk door een oud-deelnemer. Gisteren is daar nog een tweede aangifte bij gekomen.

Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat ‘The Voice of Holland’ voorlopig niet wordt uitgezonden omdat er berichten binnen zijn gekomen over grensoverschrijdend gedrag. Behalve Ali B – die ontkent er iets mee te maken te hebben – wordt ook bandleider Jeroen Rietbergen beschuldigd. Laatstgenoemde is opgestapt.

Zien: gemoederen lopen hoog op in het 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:44

Met de nominaties voor de deur is het niet altijd even gezellig in het ‘Big Brother’-huis. Zeker nu Nouchine is verkozen als Little Brother en zij de mogelijkheid heeft om iemand vrij te stellen, lopen de gemoederen hoog op. Vooral bij Amy. Zij heeft haar mening over het hele gebeuren en laat die duidelijk horen. “Vertrouw je echt niet meer.” Een preview!

Ontdek meer