Dit is de nieuwe poster van 'The Secrets of Dumbledore'

Dieter Blarinckx-09 maart 2022 om 21:00

Vanaf 6 april kunnen we in de bioscoop terug gaan genieten van wat magie. En hoe! Die dag komt immers 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' in de zalen, het derde hoofdstuk in de 'Fantastic Beasts'-saga. En die film kreeg net een gloednieuwe en magische poster.

Op de nieuwe promoposter zien we de hoofdcast in de schaduw van één van de meest iconische gebouwen in de Wizarding World, Hogwarts (Zweinstein in 't Vlaams).

Het verhaal speelt zich af in de jaren ’30. Wanneer de macht van Grindelwald snel toeneemt, vertrouwt Albus Dumbledore Newt Scamander en zijn vrienden een missie toe die zal leiden tot een confrontatie met het leger van Grindelwald, waardoor Perkamentus zelf nadenkt over hoe lang hij nu nog aan de zijlijn in de oorlog kan blijven.

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore', vanaf 6 april te zien in de bioscoop!

Check de gloednieuwe poster hier:

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Levi's heeft verrassing voor Minions-fans

Karen Luiken-01 juli 2022 om 08:19

Vanaf vandaag draait de nieuwe ‘Minions’-film in de bioscopen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Omdat Levi’s maar al te graag meedoet aan het feestje, brengt het merk speciaal voor fans van de gele poppetjes een zomerse collectie uit.

De samenwerking tussen Levi’s en ‘Minions’ bevat een reeks originele pins en patches die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’70 en ’80. Je kunt ze op je favoriete jeans bevestigen, jasje, shirt of trui.

"Zoals elke volger van de ‘Minion’s-films weet, zijn Minions leuk, oneerbiedig en echt iconisch. Net als Levi's zijn ze allebei direct herkenbaar en geliefd over de hele wereld”, zegt Karen Riley-Grant van Levi’s. “Het idee achter de samenwerking was dus om deze twee iconen samen te brengen voor een beetje ondeugend plezier. Wat is een betere manier om jouw Levi's jeans te personaliseren dan met een beetje creatieve Minions chaos?"

De pins en patches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Levi’s Tailor Shop op de Meir in Antwerpen.

1
2
3

Ontdek meer