'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt eerste trailer

Nico De Greef-09 maart 2022 om 18:50

Disney heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de 'Star Wars'-miniserie Obi-Wan Kenobi met terugkerend acteur Ewan McGregor in de titulaire hoofdrol. De eerste aflevering verschijnt vanaf 25 mei op Disney+.

'Star Wars'-fans die zich altijd al hebben afgevraagd wat er met Jedi Master Obi-Wan Kenobi gebeurde in de jaren tussen Star Wars: Episode III en IV, krijgen binnenkort eindelijk antwoord op al hun vragen.

Op 25 mei gaat de eerste aflevering van de zesdelige miniserie Obi-Wan Kenobi in première op Disney+ en die zal precies gaan vertellen wat de jedi allemaal zoal heeft uitgespookt tijdens zijn ballingschap op de zandplaneet van Tatooine, waar hij jarenlang een oogje in het zeil hield om de veiligheid van een jonge Luke te garanderen.

Als we de eerste trailerbeelden mogen geloven, dan heeft de voormalige leermeester van Anakin Skywalker zeker niet stilgezeten. Integendeel, want in de reeks krijgt hij te maken met niemand minder dan Darth Vader en zijn gevaarlijke Inquisitors, die maar één doel voor ogen hebben: het doden van alle jedi.

De eerste aflevering van Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei exclusief te zien op Disney+. Nadien kunnen fans wekelijks uitkijken naar een nieuwe aflevering.

Opnames tweede seizoen 'Knokke off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05- Foto:

Mayli Sterkendries / VRT

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Mayli Sterkendries / VRT

Netflix lost trailer voor het derde seizoen van 'Bridgerton'

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 14:07

Dearest gentle reader, Lady Whistledown is making her return! Netflix heeft zojuist de trailer gedropt voor het nieuwste seizoen van Bridgerton, waarin fans al een sneak peek krijgen van het prille liefdesgeluk van Penelope Featherington en Colin Bridgerton.

Waar in het vorige seizoen Anthony Bridgerton centraal stond, zal het verhaal deze keer rond Colin en Penelope draaien. Volgens de officiële synopsis van seizoen 3 op Netflix is Penelope eindelijk klaar om haar langdurige verliefdheid op Colin achter zich te laten. Maar dat betekent niet dat ze niet meer openstaat voor liefde. Nee, Penelope heeft besloten dat het tijd is om te trouwen - en het liefst met iemand die haar de vrijheid geeft om haar geheime leven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van de bemoeizuchtige ogen van haar moeder en zussen.

Het langverwachte derde seizoen van de kostuumdrama wordt uitgebracht in twee delen van elk 4 afleveringen. Het eerste deel staat gepland voor 16 mei 2024, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024.

Ontdek meer