'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt eerste trailer

Nico De Greef-09 maart 2022 om 18:50

Disney heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de 'Star Wars'-miniserie Obi-Wan Kenobi met terugkerend acteur Ewan McGregor in de titulaire hoofdrol. De eerste aflevering verschijnt vanaf 25 mei op Disney+.

'Star Wars'-fans die zich altijd al hebben afgevraagd wat er met Jedi Master Obi-Wan Kenobi gebeurde in de jaren tussen Star Wars: Episode III en IV, krijgen binnenkort eindelijk antwoord op al hun vragen.

Op 25 mei gaat de eerste aflevering van de zesdelige miniserie Obi-Wan Kenobi in première op Disney+ en die zal precies gaan vertellen wat de jedi allemaal zoal heeft uitgespookt tijdens zijn ballingschap op de zandplaneet van Tatooine, waar hij jarenlang een oogje in het zeil hield om de veiligheid van een jonge Luke te garanderen.

Als we de eerste trailerbeelden mogen geloven, dan heeft de voormalige leermeester van Anakin Skywalker zeker niet stilgezeten. Integendeel, want in de reeks krijgt hij te maken met niemand minder dan Darth Vader en zijn gevaarlijke Inquisitors, die maar één doel voor ogen hebben: het doden van alle jedi.

De eerste aflevering van Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei exclusief te zien op Disney+. Nadien kunnen fans wekelijks uitkijken naar een nieuwe aflevering.

Nieuwe 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 19:17

Knabbel en Babbel zijn terug met een spiksplinternieuw avontuur in 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' en ze zien er stralender uit dan ooit tevoren!

De gloednieuwe film 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' kan je vanaf nu bekijken via Disney+ en herintroduceert twee van de meest iconische Disneyfiguren: Knabbel en Babbel! Maar de film is helemaal niet zoals de animatieserie van weleer...

Knabbel en Babbel wonen ondertussen tussen de mensen en hun tekenfilmfiguren in het hedendaagse Los Angeles, maar hun leven ziet er heel anders uit dan vroeger. Nadat hun succesvolle tv-serie ‘Rescue Rangers’ decennia geleden stopte, gingen Knabbel en Babbel ieder hun eigen weg. Maar als een vriend uit de serie op mysterieuze wijze verdwijnt, duiken ze weer in de rol van detective om hem te vinden.

Stream 'm nu op Disney+!

Zien: Disney dropt trailer van nieuwe 'Baymax'-serie!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 15:43

Wie fan was van de animatiefilm ‘Big Hero 6’ gaan we nu héél blij maken! Disney heeft net de nieuwe trailer van de spin-off serie ‘Baymax!’ gedropt!

‘Baymax!’ zal de eerste animatieserie worden van Walt Disney Animation Studios voor Disney+. De serie zal verdergaan waar de film uit 2014 eindigde.

Vanaf 29 juni zal de serie te streamen zijn via Disney+. Check de trailer en poster hier:

Ontdek meer