'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt eerste trailer

Nico De Greef-09 maart 2022 om 18:50

Disney heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de 'Star Wars'-miniserie Obi-Wan Kenobi met terugkerend acteur Ewan McGregor in de titulaire hoofdrol. De eerste aflevering verschijnt vanaf 25 mei op Disney+.

'Star Wars'-fans die zich altijd al hebben afgevraagd wat er met Jedi Master Obi-Wan Kenobi gebeurde in de jaren tussen Star Wars: Episode III en IV, krijgen binnenkort eindelijk antwoord op al hun vragen.

Op 25 mei gaat de eerste aflevering van de zesdelige miniserie Obi-Wan Kenobi in première op Disney+ en die zal precies gaan vertellen wat de jedi allemaal zoal heeft uitgespookt tijdens zijn ballingschap op de zandplaneet van Tatooine, waar hij jarenlang een oogje in het zeil hield om de veiligheid van een jonge Luke te garanderen.

Als we de eerste trailerbeelden mogen geloven, dan heeft de voormalige leermeester van Anakin Skywalker zeker niet stilgezeten. Integendeel, want in de reeks krijgt hij te maken met niemand minder dan Darth Vader en zijn gevaarlijke Inquisitors, die maar één doel voor ogen hebben: het doden van alle jedi.

De eerste aflevering van Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei exclusief te zien op Disney+. Nadien kunnen fans wekelijks uitkijken naar een nieuwe aflevering.

Vierde seizoen 'Love is Blind' staat online

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:51

Cancel al je weekendplannen. Zeg etentjes met vrienden af, annuleer je sportafspraken en zet een streep door het bioscoopbezoekje dat vanavond op jouw agenda stond. Het enige wat jij de komende uren nodig hebt is jezelf, popcorn en een televisie. Netflix heeft de eerste afleveringen van het vierde seizoen van ‘Love is Blind’ online gezet!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden. Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

De eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen staan nu op Netflix. In de drie weken die volgen wordt de rest gelost. Het seizoen bestaat in het totaal uit twaalf afleveringen, die net als bij voorgaande seizoenen worden gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

Vijfde en laatste seizoen 'You' bevestigd

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:44

Er komt een einde aan ‘You’. Netflix heeft aangekondigd dat de populaire serie een vijfde seizoen krijgt, maar dat vijfde seizoen zal ook meteen het laatste zijn.

Dat nieuws maakt de streamingsdienst op Twitter bekend. Daar wordt een filmpje van hoofdrolspeler Penn Badgley gedeeld met daarbij de tekst: ‘Zet je schrap voor het laatste hoofdstuk van Joe Goldberg. ‘You’ keert in 2024 terug voor een vijfde en laatste seizoen’.

Waar Joe zich in het vierde seizoen voornamelijk in Londen bevond, keert hij voor het slotstuk weer terug naar New York, de plek waar het allemaal begon. Of hij personages uit het vierde seizoen mee zal nemen en wie dat dan zijn, is nog niet bekend.

Ontdek meer