'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt eerste trailer

Nico De Greef-09 maart 2022 om 18:50

Disney heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de 'Star Wars'-miniserie Obi-Wan Kenobi met terugkerend acteur Ewan McGregor in de titulaire hoofdrol. De eerste aflevering verschijnt vanaf 25 mei op Disney+.

'Star Wars'-fans die zich altijd al hebben afgevraagd wat er met Jedi Master Obi-Wan Kenobi gebeurde in de jaren tussen Star Wars: Episode III en IV, krijgen binnenkort eindelijk antwoord op al hun vragen.

Op 25 mei gaat de eerste aflevering van de zesdelige miniserie Obi-Wan Kenobi in première op Disney+ en die zal precies gaan vertellen wat de jedi allemaal zoal heeft uitgespookt tijdens zijn ballingschap op de zandplaneet van Tatooine, waar hij jarenlang een oogje in het zeil hield om de veiligheid van een jonge Luke te garanderen.

Als we de eerste trailerbeelden mogen geloven, dan heeft de voormalige leermeester van Anakin Skywalker zeker niet stilgezeten. Integendeel, want in de reeks krijgt hij te maken met niemand minder dan Darth Vader en zijn gevaarlijke Inquisitors, die maar één doel voor ogen hebben: het doden van alle jedi.

De eerste aflevering van Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei exclusief te zien op Disney+. Nadien kunnen fans wekelijks uitkijken naar een nieuwe aflevering.

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Streamz deelt nieuwe beelden van realityserie Megan Desaever

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 08:50

Megan Desaever heeft een rumoerige periode achter de rug. Sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ met haar ex Kevin is haar leven 180 graden gedraaid. In de reeks ‘Megan, Een Bewogen Jaar’ geeft de realityster een kijkje in haar exclusieve leventje. Streamz heeft nu een nieuwe trailer gedeeld.

In de realitysoap krijgen we een inkijk in de dagdagelijkse bezigheden van Megan. We volgen haar glamoureuze leven in Dubai van photoshoots op parelwitte stranden, een woestijnsafari in de rode duinen tot feestjes op luxe jachten en clubs. Maar we krijgen ook het alledaagse leven van Megan in Oostende te zien waar ze in alle rust thuiskomt en openhartige gesprekken voert met haar mama. Samen bespreken ze haar stormachtige relaties, nieuwe liefde Oliver, gecompliceerde familiebanden en niet-onbesproken financiën.

‘Megan, Een Bewogen Jaar’ is vanaf 24 oktober te zien bij Streamz.

Ontdek meer