Kinepolis organiseert een Wizarding World Quiz!

Dieter Blarinckx-09 maart 2022 om 18:34

Goed nieuws voor de Potterheads hier want op zaterdag 19 maart organiseert Kinepolis voor de eerste keer het Wizarding World Fan Event in alle Belgische Kinepolis-bioscopen!

Tijdens dit eerste Wizarding World Fan Event wordt eerst je uitgebreide en magische kennis van de Wizarding World getest in een Kahoot-quiz! Iedereen neemt dus individueel deel via zijn/haar (opgeladen) smartphone. De vragen zullen op het grote scherm geprojecteerd worden, antwoorden doe je dus via je smartphone. En ja hoor, er zijn ook prijzen voor de winnaars!

Na afloop van de quiz - die zo'n 45 minuten zal duren - worden Potterheads getrakteerd op een eenmalige vertoning van de epische finale van de 'Harry Potter'-saga, 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2'.

Naast al dat leuks, krijg je als bezoeker ook een lekker en zoet Boterbiertje, een small popcorn én een coole poster van de aankomende film 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'.

Ticketprijs voor dit magische event: 12,35 euro.

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

Ontdek meer