Kinepolis organiseert een Wizarding World Quiz!

Dieter Blarinckx-09 maart 2022 om 18:34

Goed nieuws voor de Potterheads hier want op zaterdag 19 maart organiseert Kinepolis voor de eerste keer het Wizarding World Fan Event in alle Belgische Kinepolis-bioscopen!

Tijdens dit eerste Wizarding World Fan Event wordt eerst je uitgebreide en magische kennis van de Wizarding World getest in een Kahoot-quiz! Iedereen neemt dus individueel deel via zijn/haar (opgeladen) smartphone. De vragen zullen op het grote scherm geprojecteerd worden, antwoorden doe je dus via je smartphone. En ja hoor, er zijn ook prijzen voor de winnaars!

Na afloop van de quiz - die zo'n 45 minuten zal duren - worden Potterheads getrakteerd op een eenmalige vertoning van de epische finale van de 'Harry Potter'-saga, 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2'.

Naast al dat leuks, krijg je als bezoeker ook een lekker en zoet Boterbiertje, een small popcorn én een coole poster van de aankomende film 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'.

Ticketprijs voor dit magische event: 12,35 euro.

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Charli XCX annuleert optreden in Brussel

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:18

Slecht nieuws voor fans die vanavond naar het optreden van Charli XCX in Brussel zouden gaan. De show gaat niet door omdat de zangeres last heeft van stemproblemen.

Behalve het optreden in Brussel cancelt Charli XCX ook de show die ze morgen in Utrecht zou geven. “Ik vind het verschrikkelijk om te moeten melden dat ik zowel mijn show in Brussel als in Utrecht moet afzeggen. Ik ben mijn stem kwijt en ook al doe ik alles om ‘m terug te laten keren, niks werkt”, aldus Charli XCX.

De zangeres moet de komende tijd zoveel mogelijk rust nemen om ervoor te zorgen dat haar stem weer normaal wordt. “Ik zou willen dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk op dit moment. Het spijt me zo erg dat ik jullie moet teleurstellen. Ik keek heel erg uit naar deze twee Europese shows.”

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Ontdek meer