'The Voice Kids' is terug met vers bloed

Karen Luiken-09 maart 2022 om 15:47

Maak je klaar voor heel veel vers bloed in het komende seizoen van ‘The Voice Kids’. Het programma krijgt niet alleen nieuw talent, maar ook nieuwe hosts én nieuwe coaches.

Niet een, niet twee maar drie van de vier draaistoelen krijgen een nieuw naambordje. Een daarvan is voor singer-songwriter Duncan Laurence, een voor de razend populaire Metejoor en de derde is voor de nieuwe K3-formatie. De vierde en laatste rode zetel is gereserveerd voor Laura Tesoro, die ook in het vorige seizoen als coach aan het programma deelnam.

Als hosts zijn dit jaar An Lemmens en haar sidekick Maksim Stojanac aangewezen. Met tonnen enthousiasme en onweerlegbare peptalks staan ze klaar om de kandidaten en hun familie te steunen naast het podium.

Wat onveranderd blijft is dat de coaches elkaar ook dit jaar buitenspel kunnen zetten door elkaars stoel te blokkeren. ‘The Voice Kids’ begint om 25 maart met de blind auditions, daarna volgen de knock-outs en tot slot de finale.

Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' vanaf morgen op Streamz

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:44

‘Mocro Maffia’ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen. Vanaf morgen is er elke week een nieuwe aflevering te zien via Streamz.

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. Nadat Paus heeft besloten om Nederland te verlaten, ript Tatta zijn 2000 kilo coke uit Antwerpen. Samira, de zus van Paus, blijft in Nederland met lege handen achter. Als plaatsvervanger van haar broer moet ze omgaan met alle consequenties die voortkomen uit de diefstal. En als nieuwkomer maakt dit haar extra afhankelijk van haar rechterhand Tonnano, die uit wraak op Tatta jaagt.

Wat het allemaal nog veel erger maakt, is dat Samira’s ex-man Taxi is overgelopen naar justitie en aan een kroongetuigedeal werkt. Daarmee gooit hij olie op het vuur in het gevecht dat officier van justitie Gerben van Jaren voert tegen de organisatie van Paus. Taxi voedt Van Jaren met inzichten en bekentenissen, die weleens het einde van Paus’ organisatie kunnen betekenen. ​

Bekijk hier de volledige trailer van het nieuwe seizoen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer