'The Voice Kids' is terug met vers bloed

Karen Luiken-09 maart 2022 om 15:47

Maak je klaar voor heel veel vers bloed in het komende seizoen van ‘The Voice Kids’. Het programma krijgt niet alleen nieuw talent, maar ook nieuwe hosts én nieuwe coaches.

Niet een, niet twee maar drie van de vier draaistoelen krijgen een nieuw naambordje. Een daarvan is voor singer-songwriter Duncan Laurence, een voor de razend populaire Metejoor en de derde is voor de nieuwe K3-formatie. De vierde en laatste rode zetel is gereserveerd voor Laura Tesoro, die ook in het vorige seizoen als coach aan het programma deelnam.

Als hosts zijn dit jaar An Lemmens en haar sidekick Maksim Stojanac aangewezen. Met tonnen enthousiasme en onweerlegbare peptalks staan ze klaar om de kandidaten en hun familie te steunen naast het podium.

Wat onveranderd blijft is dat de coaches elkaar ook dit jaar buitenspel kunnen zetten door elkaars stoel te blokkeren. ‘The Voice Kids’ begint om 25 maart met de blind auditions, daarna volgen de knock-outs en tot slot de finale.

Nooo! ‘Riverdale’ stopt na zevende seizoen

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:37

Geniet nog even van ‘Riverdale’, want binnenkort kan het niet meer. Het einde van de serie is in zicht, na zeven seizoenen stopt het verhaal volgens de Amerikaanse zender CW voorgoed.

CW-baas Mark Pedowitz vindt zeven een mooi getal om het bij te laten. “We hebben gisteren een gesprek gehad met Roberto Agurre-Sacasa (maker van de serie, red.) en hij is heel blij met de beslissing”, klinkt het. “We gaan de show behandelen op de manier die het verdient.”

‘Riverdale’ is de zoveelste serie die eindigt bij CW. Eerder annuleerde het netwerk al de shows ‘Legends of Tomorrow’, ‘Batwoman’, ‘Legacies’, ‘Dynasty’ en ‘Charmed’.

Stan Lee komende 20 jaar te zien in Marvel-films!

Dieter Blarinckx-19 mei 2022 om 16:36

Hoewel Stan Lee al vier jaar overleden is, zal hij de komende twintig jaar nog te zien zijn in de opkomende films en series van Marvel. Dat maakte Marvel zélf bekend.

Marvel en Stan Lee Universe, de onderneming die de nalatenschap van de overleden stripschrijver beheert, zijn tot een nieuwe deal gekomen: Stan Lee zal door midden van archiefbeelden en digitale technologie de komende twintig jaar nog te zien zijn in de opkomende content van Marvel. Dan gaat het vooral over de films, de series voor Disney+ en zelfs ook voor attracties in de pretparken van Disney.

Stan Lee en zijn zakenpartner Jack Kirby waren de geestelijke vaders van de Marvel-reeksen ‘The Fantastic Four’, ‘Spider-Man’, ‘The Incredible Hulk’, ‘X-Men’, ‘Iron Man’ en ‘The Avengers’. Hij overleed in 2018 op 95-jarige leeftijd.

Ontdek meer