Netflix deelt trailer tweede seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-09 maart 2022 om 15:38

Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ staat voor de deur. Over een kleine twee weken verschijnen de nieuwe afleveringen op Netflix. Maar voor het zover is: eerst wat nieuwe beelden!

In het nieuwe verhaal staat Anthony's zoektocht naar de liefde centraal. Die lijkt door zijn onmogelijke eisen in eerste instantie op niets uit te lopen, maar daar komt verandering in als Kate en haar jongere zus Edwina uit India arriveren. Wanneer Anthony zijn best doet om Edwina te versieren, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen.

Een echte liefdesmatch lijkt niet hoog op Anthony's prioriteitenlijstje te staan en Kate besluit daarom alles in het werk te stellen om de verbintenis met haar zusje tegen te houden. Wat volgt zijn verhitte discussies die haar opvallend genoeg steeds dichter bij Anthony brengen.

Terwijl de twee lovebirds uitzoeken wat ze nou precies van elkaar willen, verwelkomen de Featheringtons hun nieuwste erfgenaam op hun landgoed en bewaart Penelope een diep geheim voor de mensen die het dichtst bij haar staan.

Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ wordt op 25 maart gelanceerd. De gloednieuwe trailer bekijk je hier:

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer