'Geheime dochter' van Putin verwijdert Instagram-account

Karen Luiken-09 maart 2022 om 11:26

De ‘geheime dochter’ van Vladimir Putin heeft haar Instagram-account verwijderd nadat ze online flink wat commentaar kreeg over de acties van haar vermeende vader. Dat meldt The New York Post.

Luiza Krivonogikh is de dochter van multimiljonair Svetlana Krivonogikh, van wie beweerd wordt dat ze aan het eind van de jaren ‘90 en het begin van de jaren ’00 de minnares was van Putin. Svetlana noch Putin heeft ooit gereageerd op de relatiegeruchten of het vermeende vaderschap van Luiza.

Toch kreeg de 18-jarige tiener online flink wat negatieve reacties sinds Putin de Russische troepen volgens de geruchten de opdracht heeft gegeven om Oekraïne binnen te vallen. Onder haar foto’s verschenen berichten als ‘je bent de dochter van de duivel’, ‘oorlogsmisdadiger’ en allerlei andere vijandige opmerkingen.

Sinds afgelopen maandag is het account van Luiza nergens meer te bekennen.

Tiener opent vuur op basisschool in Texas

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:49- Foto:

Reuters

Een 18-jarige schutter heeft het vuur geopend op een basisschool in de Amerikaanse staat Texas. Zeker negentien kinderen en twee leraren zijn daarbij om het leven gekomen. De verdachte is door de politie doodgeschoten.

De schutter heet Salvador Ramos en komt uit Uvalde. Hij betrad de school met een geweer en pistool. De kinderen die hij dood zou hebben geschoten, variëren in leeftijd van zeven tot tien. Ook raakten verschillende mensen gewond, waaronder naar verluidt twee agenten.

Vlak voordat de schietpartij op de school plaatsvond werd er een 66-jarige vrouw neergeschoten in haar appartement. Dat zou de grootmoeder van de schutter zijn. Ze is waarschijnlijk gedood door haar kleinzoon.

Over het motief van de dader is nog niets bekend.

Mémé Clara van de Planckaerts is overleden

Sofie Verbeeck-24 mei 2022 om 11:31

De familie Planckaert is in diepe rouw. Gisteren is de mama van Christa Planckaert, mémé Clara, overleden op 96-jarige leeftijd. Mémé betekende erg veel voor hen, ze was de moederkloek van de hechte familie.

De Planckaerts wonen in Frankrijk waar ze een kasteel aan het renoveren zijn. Een tijd geleden verhuisde mémé Clara mee met haar familie. Ze had het al een tijdje moeilijk met haar gezondheid en ze was niet meer zo goed te been. Haar enige dochter Christa besliste om haar bejaarde moeder voltijds in huis te nemen en voor haar te zorgen.

Mémé Clara was ook te zien in het Eén-programma "Château Planckaert". Daarin worden de verbouwingen en avonturen in Frankrijk op de voet gevolgd. Mémé was ook erg geliefd bij het publiek. In een mooie Instagram-post van Stephanie Planckaert lezen we dat mémé Clara gisteren is overleden. We wensen de familie en vrienden erg veel sterkte toe.

Ontdek meer