Zeldzame Pokémon-kaart levert ruim 3 ton op

Karen Luiken-09 maart 2022 om 10:56

Zeldzame Pokémon-kaarten kunnen een fortuin waard zijn. Dat is in het verleden al meerdere malen bewezen en is ook nu weer bevestigd bij een veiling van Heritage Auctions. Daar is een holografische Charizard-kaart uit 1999 verkocht voor 336.000 dollar. Een recordbedrag.

Nooit eerder werd er bij het Amerikaanse veilinghuis Heritage Auctions voor zoveel geld een Pokémon-ruilkaart verkocht. Het vorige record stond op een bedrag van 300.000 dollar voor dezelfde Charizard-kaart als nu over de toonbank is gegaan.

Wat het exemplaar zo bijzonder maakt is de Gem Mint 10-classificatie, die slechts 121 kaarten hebben. Er werden iets minder dan zeventig biedingen gedaan op de kaart.

Hoe tover je een condoom om tot een beflapje?

Maxine Decaluwé-30 maart 2023 om 09:10

Op TikTok tovert een medewerkster van Sense, het Nederlandse centrum voor seksuele gezondheid, een condoom om tot een beflapje. Wat is het en wat moet je ermee?

Dankzij een beflapje zou je de clitoris of anus oraal kunnen bevredigen. Zo verlaag je het risico om een soa op te lopen. "Gebruik het lapje maar één keer en maar aan één kant", adviseert medewerkster van Sense. De video is inmiddels al 1,3 miljoen keer bekeken en maakt TikTokkers warm voor meer.

Het enige wat je nodig hebt, is een condoom met smaak naar keuze en een schaar. Let's try it out!

Dit testje zou vertellen hoe lang jij nog te leven hebt

Karen Luiken-30 maart 2023 om 06:06

Benieuwd hoe lang je nog te leven hebt? Het internet is in de ban van een trucje dat een antwoord zou geven op die vraag. Nieuwsgierige mensen doen massaal een test waarbij je niets meer hoeft te doen dan staan, zitten en vervolgens weer opstaan.

De test is heel eenvoudig. Je begint in een staande positie, gaat vervolgens in kleermakerszit op de grond zitten en staat dan weer op. Je mag hierbij alleen je benen en buikspieren gebruiken. Jezelf naar boven duwen met je armen is niet toegestaan.

Je begint volgens LadBible met tien punten in staande positie. Iedere keer dat je je handen, armen of delen van je benen moet gebruiken, verlies je een punt. Wie een acht of hoger scoort, doet het goed. Scoor je laag? Dan hebben we verontrustend nieuws. Uit een onderzoek is gebleken dat hoe lager de score is, hoe groter de kans dat iemand in de komende zes jaar zal overlijden. Daar moet dan wel de kanttekening bij worden gemaakt dat de test normaal gesproken wordt gebruikt door 51- tot 80-jarigen.

Ontdek meer