NikkieTutorials denkt terug aan traumatische overval

Karen Luiken-09 augustus 2021 om 03:46

Het was gisteren alweer een jaar geleden dat Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, in haar eigen huis werd overvallen. Via Instagram staat ze stil bij dat traumatische moment.

Bij de overval vielen meerdere mensen het huis van Nikkie en haar verloofde Dylan binnen. Het koppel werd vastgebonden, onder schot gehouden en geslagen met een vuurwapen. “Vandaag is een van mijn grootste nachtmerries werkelijkheid geworden toen we onder schot overvallen werden in ons eigen huis”, schreef Nikkie een paar uur na het verschrikkelijke incident op Instagram. “Dylan en ik zijn aangevallen, maar fysiek gaat het oké met ons. Mentaal is dat een heel ander verhaal.”

De vlogster deelt het verhaal nu opnieuw en zegt dat ‘ze niet kan geloven dat dit een jaar geleden gebeurd is’. Afgerond is de zaak nog lang niet. Twee verdachten zitten nog steeds vast, een derde is inmiddels op vrije voeten.

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer