Dit is wanneer je nieuw seizoen 'Love is Blind' kunt verwachten

Karen Luiken-09 maart 2022 om 07:45

Het aftellen naar het derde seizoen van ‘Love is Blind’ is begonnen. Variety meldt dat de nieuwe afleveringen al zijn gefilmd en dat ze hoogstwaarschijnlijk volgend jaar worden uitgezonden.

Het tweede seizoen van de datingshow staat sinds kort op Netflix. Zelfs de reünie-aflevering waarin we kunnen zien welke deelnemers het experiment als koppel overleefd hebben, staat al online. Het derde seizoen is meteen na het tweede seizoen gefilmd en vindt plaats in Dallas.

In ‘Love is Blind’ leren vijftien mannen en vijftien vrouwen elkaar kennen via pods. Ze communiceren in aparte kamers met elkaar, zonder elkaar te mogen zien. In tien dagen tijd hebben ze verschillende dates en bouwen ze een diepe connectie op. Willen ze elkaar ontmoeten? Dan zullen ze zich eerst moeten verloven.

Eenmaal terug in de normale wereld gaan de verloofde koppels met elkaar op huwelijksreis. Ze gaan samenwonen en onderzoeken of hun relatie kans van slagen heeft.

Eerste aflevering van 'Rainbow Remco' vanaf nu te zien op Streamz

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:25

Het staat in het geheugen gegrift van veel fans: het moment waarop werd aangekondigd dat Remco Evenepoel de Giro d’Italia moest verlaten vanwege corona. Hoe de topsporter en zijn team dat beleefden, is vanaf vandaag te zien in de proloog van de documentaire ‘Rainbow Remco’.

De proloog is de voorloper van de driedelige docu die later dit jaar verschijnt. In de eerste aflevering, die vanaf 12.00 uur vandaag te zien is en 20 minuten duurt, zien we hoe Remco de laatste 24 uur van de Giro d’Italia beleefde. Wat een hoogtepunt van zijn carrière moest worden, eindigde in een nachtmerrie.

Remco wordt in de reeks gevolgd door Average Rob. Als nieuwsgierige leerling aan zijn zijde bekijkt de influencer vanaf de zijlijn hoe Remco en zijn team terug proberen te slaan tijdens de belangrijke wedstrijden dit jaar. Hij polst naar zijn gevoel, ambities, worstelingen en angsten. “Als er één iemand is die kan bouncebacken als geen ander, dan is het wel Remco ‘Aero Boulet Special’ Evenepoel”, aldus Rob.

Nieuwe serie 'More Than This' is er een voor op je watch-list

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:13

Op zoek naar nieuw kijkvoer? We hebben iets voor je. Op de streamingsdienst van VRT Max prijkt sinds kort de serie ‘More Than This’.

De reeks gaat over vijf Australische tieners die in hun laatste schooljaar worstelen met relaties, seksualiteit, rapportcijfers, hun online leven en de druk van hun familie. In de eerste aflevering is te zien hoe ze samen in een klas worden gezet. Charlotte komt oog in oog te staan met Leon, Alex lijkt de plaatselijke drugsdealer te kennen en de verlegen non-binaire student Jamie komt in contact met Zali, die hen verwelkomt in de LGBTQI-gemeenschap.

Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, die je vanaf nu allemaal kunt bingen via VRT Max.

Ontdek meer