Vierde seizoen 'Never Have I Ever' wordt het laatste

Karen Luiken-09 maart 2022 om 07:40

Het einde is in zicht voor ‘Never Have I Ever’. De serie die bedacht is door Mindy Kaling is verlengd voor een vierde seizoen, maar dat zal ook meteen het laatste zijn.

Het nieuws wordt bekendgemaakt in een tweet. Daarin staat dat het derde seizoen van de Netflix-hit deze zomer gelanceerd wordt. “De show krijgt ook een vierde en laatste seizoen, waar we heel enthousiast over zijn”, klinkt het.

“We kunnen niet wachten tot we kunnen onthullen welke romantische en hilarische avonturen we klaar hebben staan. Bedankt voor al jullie support”, aldus de tweet.

Eerder deze week werd duidelijk dat de opnames van het derde seizoen er inmiddels op zitten. Het verhaal gaat over een Indiaas-Amerikaanse tiener die na een traumatisch jaar populair wil worden. Haar vrienden, familie en gevoelens maken het haar echter niet gemakkelijk.

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer