Nieuwe spelmodus in Fall Guys laat je strijden tegen onzichtbare spelers

Nico De Greef-08 maart 2022 om 21:54

Gamers kunnen de komende dagen deelnemen aan een nieuw teamspelletje in Fall Guys: Ultimate Knockout met een "ongeziene" twist.

Van 8 tot en met 13 maart kunnen spelers in Fall Guys deelnemen aan de gloednieuwe gamemode 'Sweet Thieves' dat veel weg heeft van het populaire buitenspel vlaggenroof. In vlaggenroof worden spelers opgedeeld in twee even teams (elk bestaande uit zowel aanvallers als verdedigers) waarbij het ene team de vlag van het andere team moet stelen en terugbrengen naar hun eigen kamp. Wanneer je wordt aangetikt door een verdediger van de tegenstander, moet je naar de gevangenis tot een teamgenoot je komt bevrijden.

In 'Sweet Thieves' speel je vlaggenroof, maar met enkele twists: in het spel verdedigen de Guardians geen vlag maar snoepjes terwijl de Thieves ze vanonder hun neus proberen te stelen. Om te winnen moeten de dieven de snoepjes in hun doelgebied krijgen terwijl de Guardians de dieven proberen te vangen en in de gevangenis stoppen.

Klinkt allemaal best oké? Wacht tot we je de grootste twist vertellen: in dit spel nemen de Guardians het op tegen onzichtbare dieven! Om ze te pakken te krijgen, zul je dus extra hard je best moeten doen. Maar er is gelukkig ook een keerzijde: dieven kunnen namelijk hun onzichtbaarheidsmantel verliezen zodra ze beginnen met rennen. Haast en spoed is zelden goed!

Fall Guys: Ultimate Knockout is een competitief online battleroyalspel waarin zestig spelers het tegen elkaar opnemen in een knotsgekke spelshow waarbij er elke ronde deelnemers afvallen tot er uiteindelijk één winnaar overblijft. De game is momenteel enkel beschikbaar op PS4, PS5 en PC, maar komt later dit jaar ook naar andere platformen.

Belgische gamefinale Red Bull Flick dit weekend in het Sportpaleis!

Amber Schepers-19 mei 2022 om 10:30

Antwerpen is deze week de place to be voor fans van het spel CS:GO. In het Sportpaleis verzamelen dit weekend alle internationale CS:GO-pro’s voor de PGL Antwerp Major. Ook ons Belgisch gametalent wordt op de proef gesteld tijdens de nationale finale van Red Bull Flick op zaterdag 21 mei in het Sportpaleis.

Counter-Strike: Global Offensive, beter bekend als CS:GO, is een competitieve first-person shooting game. Tijdens het Red Bull Flick toernooi worden de skills van verschillende teams op de proef gesteld in een twee tegen twee game van CS:GO. De teams spelen aan een waanzinnig tempo op speciaal ontworpen maps. Dit keer gaat de nationale finale door op de PGL Antwerp Major in het Sportpaleis.

70 teams schreven zich in voor de twee online qualifiers. Acht daarvan scoorden een plek in de nationale finale van nu zaterdag. Zij zullen alles op alles zetten om hun tegenstanders uit te schakelen en hun plek in de European Play-offs te veroveren. Het Sportpaleis in Antwerpen wordt omgetoverd tot een echt virtueel slagveld.

Wil jij de Belgische finale van Red Bull Flick live meevolgen? Dat kan hier!

Vanaf vandaag tot en met zondag kan je tijdens de PGL Antwerp Major ook terecht op de booth om zelf je CS:GO skills te testen!

Red Bull Content Pool

Nieuwe PlayStation 5 faceplates vanaf 17 juni te koop

Dieter Blarinckx-19 mei 2022 om 06:37

Ben jij de trotse eigenaar van een PlayStation 5 en heb je eens goesting in een nieuw kleurtje? Dan hebben we goed nieuws want vanaf 17 juni zullen de nieuwe faceplates te koop zijn!

Op de officiële webshop van PlayStation kan je dus binnenkort de langverwachte vijf nieuwe kleuren aanschaffen: Midnight Black, Cosmic Red, Galactic Purple, Starlight Blue en Nova Pink. Voor zo’n faceplate betaal je dan €54,99.

Wél is er een kleine sidenote: Sony heeft alvast laten weten dat je er maar één per keer kan kopen. Wegens de grote vraag is er een limiet van 1 set consolepanelen per huishouden.

Wees er dus snel bij op 17 juni!

Ontdek meer