Weigert Phaedra roos van Fabrizio in 'De Bachelor'?

Karen Luiken-08 maart 2022 om 18:18

Niet alleen de vrouwelijke deelnemers van 'De Bachelor' moeten stalen zenuwen hebben, ook Fabrizio wordt in het programma flink op de proef gesteld. Want waar het normaal de dames zijn die geduld moeten hebben tijdens een rozenceremonie, is het dit keer de bachelor die in spanning wordt gehouden.

In de nieuwste aflevering van de datingshow zien we hoe Fabrizio een roos geeft aan Phaedra. Laatstgenoemde is alleen niet van plan om die direct aan te nemen. “De woorden die je net hebt gezegd tegen mij tijdens de cocktailparty zijn echt binnengekomen”, zegt de blondine. “Dat heeft me diep geraakt. Ik ben eigenlijk heel erg geschrokken ook.”

Wordt er voor het eerst in de geschiedenis van ‘De Bachelor’ een roos geweigerd? Of toch niet?

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer