Weigert Phaedra roos van Fabrizio in 'De Bachelor'?

Karen Luiken-08 maart 2022 om 18:18

Niet alleen de vrouwelijke deelnemers van 'De Bachelor' moeten stalen zenuwen hebben, ook Fabrizio wordt in het programma flink op de proef gesteld. Want waar het normaal de dames zijn die geduld moeten hebben tijdens een rozenceremonie, is het dit keer de bachelor die in spanning wordt gehouden.

In de nieuwste aflevering van de datingshow zien we hoe Fabrizio een roos geeft aan Phaedra. Laatstgenoemde is alleen niet van plan om die direct aan te nemen. “De woorden die je net hebt gezegd tegen mij tijdens de cocktailparty zijn echt binnengekomen”, zegt de blondine. “Dat heeft me diep geraakt. Ik ben eigenlijk heel erg geschrokken ook.”

Wordt er voor het eerst in de geschiedenis van ‘De Bachelor’ een roos geweigerd? Of toch niet?

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Spanning is om te snijden in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:32

Over een week breekt de finale van 'Big Brother' aan en dat zorgt voor veel zorgen bij de bewoners. De spanning in het huis is om te snijden, zeker nu er vanavond weer een nieuwe liveshow op het programma staat. Lindsey werd dit keer genomineerd door haar medebewoners en ze neemt het op tegen Danny en Jolien, die door de kijkers thuis in de gevarenzone werden gezet. Wie pakt over een paar uur zijn of haar koffers? En gaat er slechts één iemand naar huis of moeten twee personen de show verlaten?

Ontdek meer