Negan en Maggie uit ‘The Walking Dead’ krijgen spin-off

Karen Luiken-08 maart 2022 om 12:48

Er is een nieuwe spin-off over ‘The Walking Dead’ in de maak. In de serie staan de personages Maggie en Negan centraal, meldt Deadline.

Het gaat om een zesdelige reeks met de naam ‘Isle of the Dead’. Het verhaal speelt zich af in Manhattan. “De spin-off breidt ons verhaal uit rond de twee onvergetelijke personages Maggie en Negan”, zegt Dan McDermott van AMC Studios. “We gaan het eiland Manhattan verkennen, met een iconische skyline die een heel andere betekenis krijgt wanneer deze wordt bekeken door de lens van een zombie-apocalyps.”

De hoofdrollen worden gespeeld door Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan, die ook allebei in de originele serie te zien zijn. ‘The Isle of the Dead’ wordt volgend jaar uitgezonden op AMC.

De spin-off is niet de eerste die ‘The Walking Dead’ krijgt. ‘Fear the Walking Dead’ is onlangs vernieuwd voor een achtste seizoen, ‘The Walking Dead: World Beyond’ liep twee seizoenen en ‘Tales of the Walking Dead’ wordt dit jaar gelanceerd. Verder staat er ook nog een serie met Norman Reedus en Melissa McBride op de planning.

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Ontdek meer