Negan en Maggie uit ‘The Walking Dead’ krijgen spin-off

Karen Luiken-08 maart 2022 om 12:48

Er is een nieuwe spin-off over ‘The Walking Dead’ in de maak. In de serie staan de personages Maggie en Negan centraal, meldt Deadline.

Het gaat om een zesdelige reeks met de naam ‘Isle of the Dead’. Het verhaal speelt zich af in Manhattan. “De spin-off breidt ons verhaal uit rond de twee onvergetelijke personages Maggie en Negan”, zegt Dan McDermott van AMC Studios. “We gaan het eiland Manhattan verkennen, met een iconische skyline die een heel andere betekenis krijgt wanneer deze wordt bekeken door de lens van een zombie-apocalyps.”

De hoofdrollen worden gespeeld door Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan, die ook allebei in de originele serie te zien zijn. ‘The Isle of the Dead’ wordt volgend jaar uitgezonden op AMC.

De spin-off is niet de eerste die ‘The Walking Dead’ krijgt. ‘Fear the Walking Dead’ is onlangs vernieuwd voor een achtste seizoen, ‘The Walking Dead: World Beyond’ liep twee seizoenen en ‘Tales of the Walking Dead’ wordt dit jaar gelanceerd. Verder staat er ook nog een serie met Norman Reedus en Melissa McBride op de planning.

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer