Brusselse festivals en clubs organiseren benefietfestival voor Oekraïne

Amber Schepers-08 maart 2022 om 11:12

De Russische invasie op Oekraïne raakt ons allemaal. Terwijl iedereen actie voert voor Oekraïne, slaan ook de Brusselse festivals en discotheken de handen in elkaar. Deze week organiseren ze het benefietfestival ‘United For Ukraine’. Nu donderdag 10 maart zal er een groot open-air evenement plaatsvinden aan het Atomium in Brussel. De opbrengsten van de benefiet gaan integraal naar de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Verschillende festivals zoals Paradise City Festival, Hangar, Voodoo Village Festival, Core Festival, Listen Festival, Fuse, C12, Mirano, Couleur Café, Rave Rebels, Nuits sonores & European Lab Brussels, La Cabane, Kiosk Radio en vele anderen zetten zich achter het event. Iedereen is welkom om te dansen voor het goede doel en met DJ-sets van Belgische artiesten zullen goede plaatjes niet ontbreken!

Wil jij ook je steun betuigen? Dan kan je het open-air event nu donderdag tussen 16.00 en 22.00 uur bijwonen. Alle winsten gaan rechtstreeks naar de slachtoffers van de oorlog via Underground4Ukraine.

De ticketverkoop gaat vanavond om 18.00 uur van start!

Photo by Anthony Delanoix on Unsplash

Brusselse Plein Publiek wordt kunstgalerij van Belgische doodles

Nezir Yikik-23 maart 2023 om 08:00

Op dinsdag 28 maart wordt het Brusselse Plein Publiek volledig omgetoverd tot een ware kunstgalerij, voor de Belgische finale van het Red Bull Doodle Art. De wereldwijde tekenwedstrijd die creatievelingen uitdaagt om hun wilde fantasieën op papier te zetten!

Meer dan 850 doedelaars stuurden hun creaties in voor de Belgische editie, waarvan een selectie werd gemaakt van de 25 beste doodle-kunstenaars. Zij mogen hun creaties tentoonstellen in de galerij.

Slechts één van hen gaat op 28 maart naar huis met een ticket voor de wereldfinale in Amsterdam. Maar ook de bezoekers vallen in de prijzen! Een een-op-een workshop om je eigen sneakers te customizen met Tazz Customs, een 50cc-brommer van Mash waarop je zelf kan doodlen, een unieke koptelefoon van Logitec (ontworpen Carl Cash, een van de juryleden) en zoveel meer.

Wil je erbij zijn? Registreer je nu GRATIS voor een exclusieve uitnodiging via deze link!

Onze eigen TAGMAG Insider Clémentine Caron, kreeg al een voorproefje om haar eigen sneakers volledig te customizen. Benieuwd wat ze ervan bakte? Check de video hieronder!

Schrijf je nu in voor de ULTIMATE DJ BATTLE!

Nezir Yikik-22 maart 2023 om 12:22

In samenwerking met Red Bull Big Bob, lanceert TAGMAG de gloednieuwe serie 'ULTIMATE DJ BATTLE'. Dé reeks waarin we op zoek gaan naar een nieuwe dj om onze festivals volledig plat te spelen.

Ben je niet op je mond gevallen, bruis je van de energie en klopt je hart gewoon keihard mee op de beat? Dan wacht onze koppige jury (5NAPBACK, Michael Amani en Jamie-Lee Six en Louis XIV) op je inzending, zodat ze je kunnen klaarstomen voor het echte werk.

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan als de bliksem in via het onderstaande formulier. Wie weet draai jij binnenkort wel op Dour Festival met de Red Bull Big Bob, sta je tussen de line-up van Dance D-vision, Kamping Kitsch, The Island, Balaton Sound én The Graduates!

Ontdek meer