Brusselse festivals en clubs organiseren benefietfestival voor Oekraïne

Amber Schepers-08 maart 2022 om 11:12

De Russische invasie op Oekraïne raakt ons allemaal. Terwijl iedereen actie voert voor Oekraïne, slaan ook de Brusselse festivals en discotheken de handen in elkaar. Deze week organiseren ze het benefietfestival ‘United For Ukraine’. Nu donderdag 10 maart zal er een groot open-air evenement plaatsvinden aan het Atomium in Brussel. De opbrengsten van de benefiet gaan integraal naar de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Verschillende festivals zoals Paradise City Festival, Hangar, Voodoo Village Festival, Core Festival, Listen Festival, Fuse, C12, Mirano, Couleur Café, Rave Rebels, Nuits sonores & European Lab Brussels, La Cabane, Kiosk Radio en vele anderen zetten zich achter het event. Iedereen is welkom om te dansen voor het goede doel en met DJ-sets van Belgische artiesten zullen goede plaatjes niet ontbreken!

Wil jij ook je steun betuigen? Dan kan je het open-air event nu donderdag tussen 16.00 en 22.00 uur bijwonen. Alle winsten gaan rechtstreeks naar de slachtoffers van de oorlog via Underground4Ukraine.

De ticketverkoop gaat vanavond om 18.00 uur van start!

Photo by Anthony Delanoix on Unsplash

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer