Alex Agnew palmt deze zomer Werchter in!

Dieter Blarinckx-07 maart 2022 om 19:03

De Antwerpse comedian Alex Agnew heeft bekendgemaakt dat hij deze zomer grootse plannen heeft: hij gaat het festivalterrein van Werchter inpalmen op 18 juni. Hij zal er z’n gloednieuwe show ‘Wake Me Up When It’s Over’ brengen.

Op dat terrein kan zo’n 60.000 man staan, net ietsje meer dan de grote meutes die hij gewend is van het Antwerpse Sportpaleis. Zijn nieuwe show komt er naar aanleiding van zijn twintigjarig jubileum op het podium én zijn 50ste verjaardag!

“Alex Agnew is een top performer, een fenomeen, een man die durft. We hebben in het Festivalpark al concerten van de grootste artiesten der aarde georganiseerd. Dit is toch weer van een heel andere aard: de grootste comedyshow ooit van the king of comedy! Wij zijn trots hiervan deel uit te kunnen maken, om Alex Agnew te mogen ontvangen. We gaan samen geschiedenis schrijven”, klinkt het bij de organisatie van Rock Werchter.

Vanaf 12 maart start de ticketverkoop via de website van zowel Alex Agnew zelf als Live Nation. Tickets zullen zo’n 70 euro kosten.

Keert Meredith Grey toch terug in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-26 maart 2023 om 10:00

Hoewel Ellen Pompeo in november nog bekendmaakte te stoppen met ‘Grey’s Anatomy’, lijkt het er nu op dat de actrice tóch een comeback maakt als Meredith Grey. Dat meldt Deadline.

Meredith kreeg een grote afscheidsaflevering halverwege het negentiende seizoen en zal opnieuw haar opwachting maken in de finale-aflevering. Die wordt in de Verenigde Staten op 18 mei uitgezonden.

Maar daar blijft het dus niet bij, zo blijkt nu. In een recent interview liet Ellen al doorschemeren dat ze misschien nog niet klaar is met het spelen van Meredith Grey. Bovendien krijgt het twintigste seizoen een nieuwe showrunner en daardoor overweegt de actrice nu om haar rol weer op te pakken. Keiharde bevestigingen zijn er echter nog niet.

We'll keep you posted...

Daniel Radcliffe wordt papa!

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 07:26

Leuk en magisch nieuws voor 'Harry Potter'-acteur Daniel Radcliffe want hij en zijn vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje!

Het Britse magazine The Sun meldt dat de bekende Britse acteur Daniel Radcliffe, vooral bekend als de hoofdrolspeler in de ‘Harry Potter’-films, voor het eerst papa wordt. Hij en zijn Amerikaanse vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje samen.

Daniel is zo enthousiast dat hij vader wordt. Zijn relatie met Erin is heel bijzonder en iedereen denkt dat ze geweldige ouders zullen worden”, klinkt het bij een bron aan The Sun.

Radcliffe en Darke leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film ‘Kill Your Darlings’ uit 2013.

Proficiat allebei!

Ontdek meer