Alex Agnew palmt deze zomer Werchter in!

Dieter Blarinckx-07 maart 2022 om 19:03

De Antwerpse comedian Alex Agnew heeft bekendgemaakt dat hij deze zomer grootse plannen heeft: hij gaat het festivalterrein van Werchter inpalmen op 18 juni. Hij zal er z’n gloednieuwe show ‘Wake Me Up When It’s Over’ brengen.

Op dat terrein kan zo’n 60.000 man staan, net ietsje meer dan de grote meutes die hij gewend is van het Antwerpse Sportpaleis. Zijn nieuwe show komt er naar aanleiding van zijn twintigjarig jubileum op het podium én zijn 50ste verjaardag!

“Alex Agnew is een top performer, een fenomeen, een man die durft. We hebben in het Festivalpark al concerten van de grootste artiesten der aarde georganiseerd. Dit is toch weer van een heel andere aard: de grootste comedyshow ooit van the king of comedy! Wij zijn trots hiervan deel uit te kunnen maken, om Alex Agnew te mogen ontvangen. We gaan samen geschiedenis schrijven”, klinkt het bij de organisatie van Rock Werchter.

Vanaf 12 maart start de ticketverkoop via de website van zowel Alex Agnew zelf als Live Nation. Tickets zullen zo’n 70 euro kosten.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

Ontdek meer