MNM-dj's gaan opnieuw op expeditie om te sparen voor nieuw bos

Karen Luiken-08 maart 2022 om 05:58

Het is nu bijna een jaar geleden dat MNM-dj’s Sander Gillis en Laura Govaerts een week in de wildernis doorbrachten om 2500 bomen te sparen voor een nieuw bos. De actie was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Reden genoeg voor het duo om het binnenkort nog eens dunnetjes over te doen.

Van 11 tot 15 april doen Sander en Laura een nieuwe poging om te overleven in het bos. Met niets anders dan de kleding die ze dragen en hun radiostudio trekken ze naar het Chartreuzenbos in Holsbeek en Lubbeek. Eten moeten ze verdienen, net zoals een slaapplek en warme kledij. Hoe? Door de hulp van MNM-luisteraars in te schakelen.

Als Sander en Laura erin slagen het een week vol te houden, sparen ze 5000 bomen bij elkaar voor een nieuw bos dat later dit jaar gepland zal worden. Maar er is meer dit keer. Want het duo gaat tijdens de expeditie ook stroom opwekken door te fietsen. Stoppen ze met trappen, dan zal er niets op de radio te horen zijn.

“Dit jaar pakken we het nog groter aan: dubbel zoveel bomen planten én zelf onze elektriciteit bij elkaar trappen”, zeggen de dj’s. “En hopelijk ook dubbel zoveel enthousiaste hulp van onze luisteraars, anders houden we het niet lang uit in het bos. Dus: help ons!”

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer