'Outer Banks'-acteur had eigenlijk rol in 'One Of Us Is Lying'

Karen Luiken-07 maart 2022 om 07:39

Het had niet veel gescheeld of Chase Stokes uit ‘Outer Banks’ zou een van de hoofdrollen hebben gespeeld in de nieuwe Netflix-hit ‘One Of Us Is Lying’. De acteur zou naar verluidt in de huid kruipen van TJ Forrester, maar dat plan ging uiteindelijk toch niet door. Via Twitter legt hij uit waarom.

‘One Of Us Is Lying’ volgt roddelblogger Simon die plotseling sterft tijdens het nablijven op zijn middelbare school. Zijn klasgenoten die op de plaats van de misdaad aanwezig waren, worden vervolgens verdacht van moord.

Een van de hoofdpersonages is TJ, die momenteel wordt gespeeld door acteur George Ferrier. Maar het was dus eigenlijk de bedoeling dat Chase Chokes de rol zou vertolken. “Ja, ik zat in ‘One Of Us Is Lying’. Ja, ik hou van de show”, schrijft de ‘Outer Banks’-ster in een tweet. “Helaas kon ik de reeks niet doen wegens mijn drukke schema, maar als je hem niet hebt gezien, ga dan alsjeblieft kijken.”

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer