'Outer Banks'-acteur had eigenlijk rol in 'One Of Us Is Lying'

Karen Luiken-07 maart 2022 om 07:39

Het had niet veel gescheeld of Chase Stokes uit ‘Outer Banks’ zou een van de hoofdrollen hebben gespeeld in de nieuwe Netflix-hit ‘One Of Us Is Lying’. De acteur zou naar verluidt in de huid kruipen van TJ Forrester, maar dat plan ging uiteindelijk toch niet door. Via Twitter legt hij uit waarom.

‘One Of Us Is Lying’ volgt roddelblogger Simon die plotseling sterft tijdens het nablijven op zijn middelbare school. Zijn klasgenoten die op de plaats van de misdaad aanwezig waren, worden vervolgens verdacht van moord.

Een van de hoofdpersonages is TJ, die momenteel wordt gespeeld door acteur George Ferrier. Maar het was dus eigenlijk de bedoeling dat Chase Chokes de rol zou vertolken. “Ja, ik zat in ‘One Of Us Is Lying’. Ja, ik hou van de show”, schrijft de ‘Outer Banks’-ster in een tweet. “Helaas kon ik de reeks niet doen wegens mijn drukke schema, maar als je hem niet hebt gezien, ga dan alsjeblieft kijken.”

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer