Gigi Hadid doneert deel inkomsten aan Oekraïne

Karen Luiken-07 maart 2022 om 07:31

Gigi Hadid gaat een deel van haar inkomsten doneren aan slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Dat laat het model weten in een bericht op Instagram.

De ex van Zayn Malik loopt de komende tijd op verschillende Fashion Weeks. Het geld dat ze daarmee verdient, wil ze graag doneren aan het land dat nu wordt aangevallen door Rusland.

“Het hebben van een vast Fashion Month-schema heeft ertoe geleid dat mijn collega’s en ik vaak nieuwe modecollecties presenteren tijdens hartverscheurende en traumatische tijden in de geschiedenis”, schrijft Gigi. “We hebben veel van onze werkschema’s niet in de hand, maar we willen wel iets doen. Ik beloof mijn verdiensten van de shows in het najaar van 2022 te doneren aan degenen die lijden onder de oorlog in Oekraïne.”

“Onze ogen en harten moeten openstaan voor al het menselijk onrecht”, vervolgt het model. “Uiteindelijk betalen onschuldige levens voor de oorlog, niet leiders.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer