Gigi Hadid doneert deel inkomsten aan Oekraïne

Karen Luiken-07 maart 2022 om 07:31

Gigi Hadid gaat een deel van haar inkomsten doneren aan slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Dat laat het model weten in een bericht op Instagram.

De ex van Zayn Malik loopt de komende tijd op verschillende Fashion Weeks. Het geld dat ze daarmee verdient, wil ze graag doneren aan het land dat nu wordt aangevallen door Rusland.

“Het hebben van een vast Fashion Month-schema heeft ertoe geleid dat mijn collega’s en ik vaak nieuwe modecollecties presenteren tijdens hartverscheurende en traumatische tijden in de geschiedenis”, schrijft Gigi. “We hebben veel van onze werkschema’s niet in de hand, maar we willen wel iets doen. Ik beloof mijn verdiensten van de shows in het najaar van 2022 te doneren aan degenen die lijden onder de oorlog in Oekraïne.”

“Onze ogen en harten moeten openstaan voor al het menselijk onrecht”, vervolgt het model. “Uiteindelijk betalen onschuldige levens voor de oorlog, niet leiders.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer