Ontdek: de favoriete sneakers van onze TAGMAG vrienden!

Amber Schepers-06 maart 2022 om 10:00

Het is bijna zover: Op zondag 13 maart is Gent the place to be voor sneaker liefhebbers! Heb jij ook niets te doen op een luie zondag? Dan is Sneak'up, de sneaker & streetwear convention, echt iets voor jou! Wij zetten de favoriete sneakers van onze TAGMAG vrienden alvast op een rijtje.

In de aanloop naar Sneak’up, gingen we op zoek naar de meest gekozen sneakers van onze vrienden! Dit zijn hun holy grails:

Gerben Tuerlinckx - Nike Air Force 1 Low x Travis Scott
“Het Nike Air Force 1 model is zo lang ik me kan herinneren mijn go to sneaker. Ze zijn stijlvol en passen echt bij alles. Dit model brengt het silhouet naar een ander level. Met de gum sole en de verwisselbare swooshes is het gewoon straight up heat!”

Jonatan Medart - Balenciaga Track
“Het is een simpele sneaker die je makkelijk kan combineren én ze zitten ook nog eens ontzettend goed.”

Ook volgens Jean Janssens kan niets tippen aan de Balenciaga Track sneaker.
“De Balenciaga Track vind ik een zeer sterk model dat je niet vaak tegenkomt en dat vind ik toch wel erg belangrijk. Daarnaast is deze sneaker de perfecte aanvulling op mijn outfits. Ik ben al heel lang een “Triple S” fan, maar ik wou nooit meedoen met de trend. Een paar jaar later kocht ik dan een afgewassen kakigroen paar met een echte dad look vibe.”

Simon Wauman - Nike Dunk Low Off-White Lot 1
“In de laatste Nike x Off White collectie zaten heel wat leuke modellen, maar lotnummer 1 & 50 steken er met kop en schouders bovenuit! Het sterke silhouet van de Dunk Low samen met enkele extra kleurrijke details maken het helemaal af. Als ik nu eens geld had, zou ik zonder twijfel het paar kopen.”

Last but definitely not least!

Kessy Kangala - Air Jordan 1 Low UNC (2021)
“Mijn hart lag altijd al bij Jordans! De laatste drie maanden heb ik mijn pijlen op dit model gericht. Blauwe schoenen zijn altijd mijn favoriet en ik vind dat deze sneaker ook nog eens mega comfortabel zit.”

Sneak'up verwelkomt resellers, customizers en artists die hun beste items verkopen of zelfs traden! Voor fans van street culture is dit dus een echte aanrader. Wil jij erbij zijn? Check dan zeker de site en koop nu al je ticket!

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer