Ontdek: de favoriete sneakers van onze TAGMAG vrienden!

Amber Schepers-06 maart 2022 om 10:00

Het is bijna zover: Op zondag 13 maart is Gent the place to be voor sneaker liefhebbers! Heb jij ook niets te doen op een luie zondag? Dan is Sneak'up, de sneaker & streetwear convention, echt iets voor jou! Wij zetten de favoriete sneakers van onze TAGMAG vrienden alvast op een rijtje.

In de aanloop naar Sneak’up, gingen we op zoek naar de meest gekozen sneakers van onze vrienden! Dit zijn hun holy grails:

Gerben Tuerlinckx - Nike Air Force 1 Low x Travis Scott
“Het Nike Air Force 1 model is zo lang ik me kan herinneren mijn go to sneaker. Ze zijn stijlvol en passen echt bij alles. Dit model brengt het silhouet naar een ander level. Met de gum sole en de verwisselbare swooshes is het gewoon straight up heat!”

Jonatan Medart - Balenciaga Track
“Het is een simpele sneaker die je makkelijk kan combineren én ze zitten ook nog eens ontzettend goed.”

Ook volgens Jean Janssens kan niets tippen aan de Balenciaga Track sneaker.
“De Balenciaga Track vind ik een zeer sterk model dat je niet vaak tegenkomt en dat vind ik toch wel erg belangrijk. Daarnaast is deze sneaker de perfecte aanvulling op mijn outfits. Ik ben al heel lang een “Triple S” fan, maar ik wou nooit meedoen met de trend. Een paar jaar later kocht ik dan een afgewassen kakigroen paar met een echte dad look vibe.”

Simon Wauman - Nike Dunk Low Off-White Lot 1
“In de laatste Nike x Off White collectie zaten heel wat leuke modellen, maar lotnummer 1 & 50 steken er met kop en schouders bovenuit! Het sterke silhouet van de Dunk Low samen met enkele extra kleurrijke details maken het helemaal af. Als ik nu eens geld had, zou ik zonder twijfel het paar kopen.”

Last but definitely not least!

Kessy Kangala - Air Jordan 1 Low UNC (2021)
“Mijn hart lag altijd al bij Jordans! De laatste drie maanden heb ik mijn pijlen op dit model gericht. Blauwe schoenen zijn altijd mijn favoriet en ik vind dat deze sneaker ook nog eens mega comfortabel zit.”

Sneak'up verwelkomt resellers, customizers en artists die hun beste items verkopen of zelfs traden! Voor fans van street culture is dit dus een echte aanrader. Wil jij erbij zijn? Check dan zeker de site en koop nu al je ticket!

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

IKEA organiseert grote rommelmarkt in Gent

Karen Luiken-31 mei 2023 om 10:41- Foto:

Photo by Jueun Song on Unsplash

Nog niks te doen aanstaande zaterdag? Breng vooral een bezoekje aan de IKEA in Gent. Daar wordt een grote rommelmarkt georganiseerd waar meubels, accessoires en kledingstukken worden verkocht.

IKEA probeert klanten al een tijdje aan te zetten om producten en meubels een tweede leven te geven. Dat doet de keten onder andere met een ‘Tweedekanshoek’, die in verschillende filialen te vinden is en waar men afgedankte artikelen, producten met kleine defecten en andere IKEA-spullen tegen kleine prijsjes kan kopen.

Maar nu is er dus iets nieuws: de rommelmarkt. Family members krijgen de kans om hier al hun oude, ongebruikte spullen te verkopen. Dat kunnen IKEA-producten zijn, maar ook andere items. Het evenement is gratis toegankelijk tussen 09.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom!

Ontdek meer